21034494_1141710212629153_7851737364375915553_n

Twilly d’Hermès е новият дамски парфюм на иконичната Къща Hermès. Той е вдъхновен от емблематичните тесни копринени шалове, с цветни принтове. Чрез това ново произведение, създателката Кристин Нажел отправя своето послание към младата аудитория на марката. И не само.

Какви са съкровените мечти, сънища и желания на младите момичета? Това са въпросите, които вълнуват парфюмеристката. Младите разчупват света на класиката в Hermès и вече нищо не е същото. Прословутите копринени шалове се носят по ръцете, на раниците, в косата и на още безброй причудливи места.
Новият ритъм на свободолюбивите, смели, дръзки, импулсивни и закачливи момичета, налага появата на подходящ парфюм. Ексклузивният парфюмерист на Hermès избира само три съставки, които са джинджифил, тубероза и сандалово дърво. Три „не толкова млади“ съставки, които сами по себе си и в симбиоза, да пресъздадат копнежите на младостта.

Дали го правят? Да, да!

IMG_0232

Нямах търпение да почувствам този парфюм. Аз съм страстна почитателка на туберозата и винаги привествам парфюмите с ярко изразена такава. Харесвам силно и джинджифил, и сандалово дърво. Twilly d’Hermès предвещаваше една голяма любов.
Тя пламна на секундата, щом капачката се отдели от гърлото на съвършенния флакон и вярвам ще бъде много дълга. И как не?! Този парфюм е символ на безгрижието и веселието, на младостта, но не е предназначен само за млади дами, а успешно може да се носи и от майките им, и аз съм пример за това. „Харесва ми“, е слабо казано.

Като видях кутията, флакона, увитата около капачката цветна копринена лента и препратката към бомбето, а ла Чарли Чаплин започнах да се усмихвам – парфюмната ми душа знаеше, че е мой. Абсолютно, тотално мой! Правен е за мен! Съвършен за моя вкус. Кутия, бутилка, аромат, реклама…всичко!

IMG_0204

Отваря се със зелена тубероза, млечна и женствена. Много бързо на кожата ми се появява джинджифил, който е остър, много отчетливо усещащ се и силно „газиран“. Горещ, подправъчен и закачлив. Туберозата му отстъпва място и около два часа той е цар на композицията, преди цветната дама отново да изпъкне ярко и да му покаже, че да си сам в младежките игри не е добре. Свързаността винаги носи повече лайкове и е силно желана.

IMG_0208
Средата на парфюма е секси, гореща, силно заоблена и привлекателна за сетивата. В базата се появява третият играч – сандалово дърво, чиято мекота и нежност укротяват буйния танц на радостта, на вече познатите ни партньори. Съставките са заедно, но всяка силно разпознаваема и в това е очарованието на парфюма. Със затихването си парфюмът е кремообразен, а сандаловото дърво е толкова меко, че пресъздава ухание на млечни бадеми.

IMG_0186
Twilly d’Hermès Hermès е смел парфюм. Той не е сладък, не е горчив, не е класически и не е плодов. Има отлична наситеност, излъчване и трайност. Може да се носи от всякакви възрасти, по всяко време и във всеки сезон. Не тежи, не претърпява големи промени на различните кожи и е майсторски направен. Класата му личи. Бяга от познатите парфюми, с които Hermès ще се свързва винаги, но за мен лично е очарователен и ще покори сърцата на много хора. Всичко в този парфюм е весело. Той излъчва светлина и радост, а аз обичам силно положително заредените парфюми. Те ми носят късмет, нарочвам ги за талисмани и се опирам на тях в трудни моменти. Винаги едно добро ухание ми помага.

IMG_0244
Позитивизмът е тенденция и Hermès са го затворили в своя сладък, розов флакон. Късметът е завързан с Twilly спагети, за да не помисли да избяга! Слагаме черното бомбе и живеем на пълни оборти. Обичаме се такива каквито сме, правим това, което искаме и не признаваме граници. Защото младостта е дух, а не възраст. Тя не си отива, а е навсякъде около нас. Остава да протегнем ръце и да я вземем. Да се усмихнем и да продължим по пътя си.

Моят вече е белязан от Twilly d’Hermès, чиято парфюмна диря оставя шлейф, който младите ми момичета да усетят, запомнят и пожелаят да ги съпъства и в техните пътища някога.

А вие харесахте ли Twilly d’Hermès?

IMG_0257

Парфюмът ми е предоставен от представителите на Hermès, но мнението си е лично мое.

Review 0
8.5 densi
Потребители 5 (4 гласове)
Сила на аромата7
Времетраене на аромата9
Послемирис9
Лукс9
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка