IMG_E5178

 

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Бъдете здрави, весели, щастливи, с много късмет и сбъднати мечти!

IZIA LA NUIT  Sisley е изключителен, необикновен и изтънчен. Интензивен и елегантен флорален, дървесен и шипров аромат. Изключително празничен, той беше парфюмът, който избирах често да ми допълва хубавото настроение на Коледните и новогодишните празници. Всичко в  този парфюм е тежко, специално обмислено и съвършено. Много е добър!

Има вълнуващо начало със свежи и жизнерадостни нотки: бергамот се смесва със сладките плодови нотки на мандарина и сочен касис. Тръпчив аромат на кардамон придава пикантен дървесен аспект на свежото начало.

В пулсиращата сърцевина на парфюма розата Izia изглежда по-сияйна от всякога, благодарение на светещите и искрящи флорални нотки на фрезия и магнолия.

Изтънченото дуо тамян и пачули придава кожен ефект на дъбовия мъх, който завършва модерната шипрова олфактивна структура на Izia la Nuit. Мекият амбър издава топли, елегантни и мощни акорди. Нотката на дървесна млечна ванилия завършва композицията на парфюма, усилвайки и удължавайки неговата чувствена следа.

IMG_E5196

IMG_E5229

Sisley Izia La Nuit Edp e модерна интерпретация на силна дървесна роза. Тя е суха, без капки роса, но с добавен тъмен касис и пачули, изпълващи парфюма със страст, в неприкритата му елегантност.

Това е аромат за опера, за балет и специални събития. Не оставящ никого равнодушен, но и ненатрапващ се в личното пространство на околните. Не е ретро и не може да бъде сравнен с други парфюми базирани на дуото роза-пачули. Лесно носим, без никаква сладост, той изпълва с празничност и вдига главата високо с две пръсвания.

Флаконът е много тежък и изключително красив, както и всички на Sisley. Те са скулптури и са достойни да красят всеки интериор. Пръскалото прави гъста мъгла, която обвива в ароматна аура и не цапа дрехите и коса.

Началото на парфюма е доста трудно и много силно, затова трябва да се внимава с пръсканията. После обаче ляга по-близо до кожата, не крещи и става уникален. Перфектни шлейф и трайност. Каквото и да напиша за Sisley Izia La Nuit е малко. Той е типичен представител на парфюмите на марката, който не са за всеки, но паснат ли, са може би най-елегантните, които се намират на пазара и винаги са сочени за пример за непреходен стил и класика. Когато усетя или някой ми каже, че носи парфюм на Sisley, аз му се възхищавам и наслаждавам на вкуса и избора.

Izia La Nuit с неговата чувствена, кадифена роза е идеален подарък за любима дама на всякаква възраст, която обича рози с пачули. Ако търсите нещо ново с царицата на цветя, то този магичен парфюм може би е създаден точно за вас. Аз го обичам от първото пръсване и разнасям красотата и изтънченост му не само вечер, а и в зимните слънчеви дни.

IMG_E5306

*GIFT