IMG_2938

Здравейте,

днес ще ви представя най-новата палитра на Too Faced WHITE PEACH EYESHADOW PALETTE. Поредното и най-нежно прасковено творение на този супер интересен и екстравагантен козметичен бранд. Голям фен съм на повечето им продукти.

Влюбих се от пръв поглед в палитрата White Peach Too Faced, още при представянето и в Инстаграм, където ги следя постоянно в сторитата и профила им. Гримьорката им Elyse Reneau прави и показва чудеса, и е много красива дама. Научава ме се постоянно на нови трикове и ме вдъхновява за интересни гримове буквално ежедневно. Пристрастена съм към канала на Too Faced.

За мен тази светла палитра е самата нежност. Цветовете и грима с тях ми прилича точно на онези бели прасови сорт „Белини“, които имат светло розово -бежова, леко мъхеста и много кадифена кожичка и бяла сочна, сладка сърцевина, с леко розови отенъци тук – там.  Съвършенство!

Нямах търпение да я заредят и да я купя. Вече е моя и от вчера не мога да спра да я гледам, и да и се наслаждавам. Признавам си, че ако не бързах да и направя ревю и да ви я покажа подробно, още нямаше да съм докосвала цветовете. Моите прекрасни читатели – приятели /благодаря ви, че сте с мен и ме четете и подкрепяте/, обаче заслужават бързо и коректно мнение и два грима плюс суотчове на ръка, по-долу на снимките са вече факт.

IMG_2931

IMG_2959

IMG_2869

Опаковката е лека, стабилна и същата като на палитрата Just Peachy Mattes, само че е решена в бяло ,млечно – лилаво и златно. Опаковката също е в млечно – лилаво. Обожавам лилав цвят и този ми доставя огромно удоволствие. Люляково омбре върху кутия.

Има ги и малките сладки прасковки, с които се отваря магнитно затворената кутия, както и огромното огледало заемащо цялата долна страна на капака на палитрата.

Сенките вътре са отново 12 на брой, като са смесени, блестящи, сатен и матови, което на мен ми харесва много. Всяка една от сенките тежи 1.25 гр или общо 15 гр. Палитрата не е лимитирана и ще остане за постоянно на рафтовете на марката. Това е добре, за да няма бързане при покупка и да се направят лични проби на цветовете, защото те са доста светли и не знам дали биха се одобрили от хора с матова кожа с по-топли отенъци.

IMG_2898

IMG_2906

IMG_2921

Ароматът е отново сладък, кремест на праскови с малко сметана и се усеща силно при отваряне и навеждане над кутията. За мен е по-различен от аромата на другите прасковени палитри и е много приятен.

Сенките са добре пигментирани особено тъмните и някои от матовите, но не и много силно. Работи се лесно, блендират се добре и не се прашат много. Някои от цветовете дори на моята доста бяла кожа, трябва да се надграждат с добра четка, за да се получи точно цвета, който е показан в контейнера на палитрата.  Сигурна съм, че те ще бъдат прекалено светли за хора с по-тъмни и по-топли нюнси на кожата и те ще бъдат разочаровани. Пробвайте задължително тази палитра преди покупка и не я поръчвайте онлайн „насляпо“. Не се знае дали цветовете и съчетаването им ще работи за вас. Специфична е, нежна, лека и за светли гримове. Свежи, хладни пастели.

На моята кожа някои от цветовете са просто феноменални и аз ще я използвам цяла пролет с много радост. Страхотна е! Освен много тежък грим, както съм ви споменавал обичам и леки, светли, почти монохромни гримирани очи и тази палитра ми дава едно разнообразие в точно такива нежни гримове. Няма да я заведа на бар, нито на тежки събития, но за през деня в топла, светла и зелена пролет с цъфнали дървета и цветя ще ми е добре.

Специално внимание искам да обърна на цвета Sweet Fig, който е матов тоуп, с креместа и пигментирана формула. Много ми харесва на окото, заедно с блестящия най-тъмен цвят Peach Passion, който има опреелено нужда от надграждане, за да покаже множеството си разноцветни блескулки на подвижния клепач. Матовия Fuzzy също има добра пигментация и се нанася и комбинира много лесно като преходен цвят.

За мен тази палитра е много красива и ще си я използвам много  и с голяма радост. Ако ме видите със светли, пастелни и нежни гримове, то с Бялата Праскова съм.

Харесва ли ви?

IMG_2922

IMG_2944

IMG_2945

IMG_3050

IMG_3080

Цветовете са на дневна светлина без светкавица, но времето навън е мрачно.