DSC07530

Здравейте,

искам да ви представя дългоочакваната матова палитра на Too Faced Just Peachy Mattes. Тя е вече налична в магазините на Sephora, заедно с цялата колекция Peaches & Cream.

Палитрата е панорамна с прекрасна, много лека и съвършена на външен вид опаковка и съдържа 12 цвята сенки. Единадесет са матови и една е сатен. Всяка една от сенките тежи 1.25 гр.

Опаковката е в бяло, розово и златно, с надпис и праскова отгоре. Лъскава, прекрасна, сладка и с голямо огледало на обратната страна на капака. Перфектна е! Много ми харесва.

Затваря се магнитно с две малки прасковки, които са очарователни. Те са за по лесно отваряне и са решение, което се надявам да виждаме във всички отварящи се по подобен начин продукти на любимите Too Faced.

Има сладък аромат на праскови, но той е доста по-лек от предишната прасковена палитра Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette. Там миризмата на праскови се усеща и при затворена кутия, докато тук не е натрапчива и не се усеща много при работа със сенките.

DSC07527

IMG_1172

DSC07518

DSC07520

Сенките са малко сухи в палитрата, но не се прашат въобще. Не са мазни и се вземат малко по – трудно с четка, съветвам ви да не ги пипате с пръсти въобще, за да не правят мазен слой отгоре, който допълнително да ги изсушава. Имат добра пигментация, като тъмните разбира се са по-силни. Наслагват се и блендират супер лесно, защото са по-сухи и не се замазват въобще. Може да се надграждат и просветляват допълнително. Работи се лесно с палитрата, дори и да нямате много опит.

Много ми харесват цветовете сенките и комбинацията им в палитрата. Задължително използвам база за очи. Сянката Peach Punch e много пигментирана, а другите са умерено, което позволява и по-леки гримове. Имам вече доста топли палитри в червеникаво от този тип, като палитрата на Худа е страшно пигментирана и ми допада, че с матовата Праскова може да се работи и по-леко. Обичам разнообразие в текстури, пигментация, цветове и консистенция.

Аз съм голям фен на матовите гримове вк. и изцяло направени от мат сенки и тази палитра ми пасва страшно. Влюбих се в нея от пръв поглед и я ползвам с голяма радост. Опаковката и е най-красивата за мен от палитрите на Too Faced, които имам почти всички. Цветовете са топли, меки и подчертават добре зелените ми очи.

Ако харесвате матови сенки в топлата гама и коралови гримове през пролетта и лятото, то задължително пробвайте Too Faced Just Peachy Mattes. Палитрата не е лимитирана и е наистина много красива.

Цветовете са по редовете на палитрата, без светкавица на дневна светлина.

IMG_2820

IMG_2826

IMG_2830

DSC07517

Палитрата ми е предоставена от Sephora, но мнението си е лично мое.