dsc03160

Още преди двата аромата This is Her и This is Him Zadig & Voltaire да пристигнат в България, парфюмна фея и моя любима приятелка, живееща в Германия ги купи и ми насочи специално вниманието към тях. Дамата е изключителен познавач на парфюми и когато ми каже „пробвай това, то аз задължително го правя“. Познава вкусът ми съвършено и знае какво е за мен и какво не, точно толкова добре колкото и моя нос. Тук е мястото да и благодаря и да и кажа, че я обичам много! Очаквам я на гости тук в блога с невероятните си описания и многото си познания.

Закачах аз парфюмите от новия, непознат за мен бранд и съвсем скоро те дойдоха. Разшумя се, появиха се снимки, описания, хората бяха очаровани и се радваха на новите си придобивки от Zadig & Voltaire. Аз бях решила да взема задължително и двата аромата. Да ги смесвам и нося последователно, и заедно, в различни комбинации от брой и интензитет на напръсквания.  Гушнах ги и експериментите започнаха. Ако сте следили страницата ми във фейсбук Densi, там съм описвала какво и как точно.

dsc03161

dsc03162

Дамският аромат е толкова пухкав, че като го сложа самостоятелно се озовавам веднага върху памуковите облаци от песента на Вики от Мастило. Памуковите облаци Мастило

This is Her Zadig & Voltaire е сладка, много дълго бита сметана с ванилия и много кестеново пюре. Все едно съм дете и непрекъснато си пъхам ръчичката, за да си хапна сладко от разбития от мама кестеново-сметанов крем за вкусна торта, побрала в себе си ароматите на есента. Вкусен и сладък аромат. Успокоява ме и ми действа релаксиращо. Гушлив и много добре блендиран. С намек от жасмин и мека дървесина. Парфюмът е силен при 3-4 напръсквания, но не излъчва много силно, не души и не се натрапва на околните. На кожата ми има трайност от около 6-7 часа. Много по-добре ми се развива при по-хладно време. Чакам да го нося с голямо напръскване и в сериозен студ. Представям си как срамежливо ще се скрие навън при минусови и как ще избуи из под шал яката при влизане на топло вътре.

dsc03163

dsc03165

Този парфюм е светъл, сметанов и секси. Баладите на рока е той. Любовта! Младата жена с меки и мамещи, кожа, коса, жестове, усмивка и тяло.

Когато го нося ми напомня на детството и закуските на баба с подправкови, домашни бисквити, тогава купешки нямаше, с топло прясно мляко, мед и сметана от разбито кисело мляко с пудра захар. Не е прекалено сладък и сандаловото дърво се усеща много добре в базата му. Чудесна работа!

Смятам, че няма възраст, поколение и сезон за носенето му. Всичко му отива, стига да ви пасне. А пасне ли ви ще го заобичате и ще посягате често към него, особено ако имате спомени, някакви такива вкусни и топли.

dsc03166

dsc03170

This is Him Zadig & Voltaire е тежкия рок. Черната страна, мъжката сила на любовта! За да цъфти тя необезпокоявана и да се пази от зли очи той наръсва с мек тамян. Свири силно на китарите и разказва своята история. Тя започва с остър цитрус, който докато усетиш вече е избягал, оставяйки те в почуда дали не е бил просто мираж, и подготвяйки те за сърце от остра, тъмна, неядлива ванилия с тамян, и сандалово дърво. Тамяна е както казах вече мек, но се усеща през абсолютно цялото развитие на парфюма. Не утихва, не заглъхва, не напуска рок концерта.

Този аромат е за мен унисекс и спокойно може да се носи от дами, харесващи силни парфюми.  Дамският обаче на мъж не го виждам, освен в така чудесно получаващите се смески между двата. При носенето едновременно This is Him абсолютно винаги, без значение от количеството и напръскванията, дори и при равни дози, покрива This is Her. Слага ръка на рамото и закрилнически и не позволява на никой да се усъмни, че тя е точно и само неговата дама. Две половинки на едно цяло!

Ако харесвате единия парфюм, непременно пробвайте върху себе си или партньора си другия. За мен те са създадени да да бъдат едно цяло и да се носят заедно. Имат много красиви и атрактивни бутилки с добро затваряне. Едни от най-благодатните за снимане парфюми!

Силно ме радва, че при покупките на парфюмите в българските парфюмерии има/ше хубави подаръчни сетове и/или подаръци, което винаги трогва. Кой не иска да си вземе нови аромати и да получи чантичка и/или слушалки?! Аз си ги ползвам с кеф!

dsc03171

dsc03095

Дамският аромат ми е изпратен за проба от представителството за Bulgaria. Мнението не е спонсорирано. Мъжкият е закупен от мен, от Sephora Bulgaria с подарък слушалки.

Бижутата са личен архив.

Фотограф Васил Иванов

Review 0
5.6 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата5.5
Времетраене на аромата5
Послемирис4
Лукс8
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка