DSC06819

Лятото е в разгара си, горещините също. Всичко в мислите е ваканция, почивка, море, вода, сол, лодки и купони до зори. Екзотичните миризми са по-желани отвсякога и ни пренасят в мечтани кътчета по света и у нас. Giorgio Armani с неговата богата италианска душевност, познава отлично екзотиката и знае как и къде да ни заведе, чрез аромати. Притежател на няколко вили по света и впечатляваща 213 м. яхта, можем да му се доверим и да се поразходим с него.

Sun di Gioia е зареждащ и примамлив аромат, с нотки на ванилия, франджипани, амброксан, кокосово мляко, иланг-иланг, бензоин жасмин, ирис, бергамот и фрезия.

DSC06775

DSC06777

Мирише като въздуха на плажа. На лято и на приключения.

Мирише горещо. На топла, нагрята от слънцето кожа, намазана с масла и опръскана със солени пръски от морската пяна.

Мирише на младо момиче със смугла кожа, танцуващо под палещите лъчи на следобедното слънце някъде на Тропиците, с дълъг гердан от цветя и франджипани в косите.

Мек, топъл и секси, като лято на плажа затворено в бутилка. Колкото повече го нося в топлите вечери, толкова повече го обичам. Има красива бутилка, капачка и цвят на сока. Прилична дълготрайност и интензитет. Аз лично най-много го харесвам пръснат в малко количество 3-4 пъти вечер. Името обаче само подсказва, че е най-красив през деня.

Млечната му ванилия е разтопяващо примамлива и вкусна. Все едно е полята с кокосово мляко. Една добра, лятна ванилия. Комбинацията и с франджипани е отлична и се развива много добре на кожа. Кремообразен и вкусен, той подканя да си вземеш от пухкавия лимонов мус, който гледаш цяла вечер и пресмяташ наум калории. Няма нужда, танците ще изгорят всичко. Отдай се на изкушението тук и сега!

DSC06794

DSC06795

В горещини вървят добре цитрусовите, кисели и дори горчиви аромати. Жегата е известна с това, че поглъща безжалостно дори и най-силните парфюми и ги прави бледи копия на себе си. Трябва нещо свежо за разхлаждане.

Да, обаче цитрусите омръзват, а жегите в България не са малко време и са си сериозни. В комбинацията с изключително мръсения въздух в градска среда, защото не може постоянно да се ходи на ваканции, става наистина страшно.

Е, Sun di Gioia Giorgio Armani не е цитрус, нито е воден или озонов аромат. Той е едно голямо, бяло тропическо цвете. Обичам такива аромати с нюанси на плажни млека и ги нося понякога и в зимните вечер, за припомняне на веселото лятно настроение.

Желая ви щастливо и цветно лято, приятели!

DSC06797

DSC06806

DSC06811

The Trilogy of Joy – Sun di Gioia – Giorgio Armani Parfums

Ароматът ми е предоставен от Armani, но мнението си е лично мое.

Review 0
5.4 densi
Потребители 0 (1 Гласувай)
Сила на аромата5.5
Времетраене на аромата5
Послемирис5
Лукс6
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка