DSC07766

Здравейте,

днес ще ви представя най-новия дамски аромат на любима марка Starlight Gold Etienne Aigner. Този парфюм излезе съвсем скоро и след успеха на предшественика си Starlight буди сериозен интерес в почитателите на марката като мен, още певече, че няма почти никакви мнения на парфюмисти за него.

За мен ароматът се оказа страшна изненада и след като буквално ме взриви при първото напръскване, го нося и разучавам с голяма радост и трепет.

Очаквах плодов парфюм с леки намеци от цветя, а се оказа мощен, супер женствен, флорал – ориентал със силно изпъкващи бели цветя и дъх на прекрасна жена. Много добре направен парфюм.

Добре дошъл при мен Starlight Gold Etienne Aigner! Аз те харесвам силно и мисля, че и ти мен също.

DSC07767

DSC07762

DSC07763

Основните нотки са:

  • бергамот, слива и чампака
  • жасмин, роза, виолетка, иланг-иланг, тубероза и бяла орхидея
  • амбър, сандалово дърво, мъхове, ванилия и бял муск

Богат и силно развиващ се парфюм, с прекрасно подбрани и блендирани съставки. Това са едни от най-любимите ми нотки в парфюм и се радвам, че се усещат хубаво без някоя да изпъква, тежи и заглушава околните. Много е пищен.

Още с първите пръски се разкрива една женственост, едно отнякъде познато ухание и през цялото време цветята се носят наоколо в голям и много хубаво усещащ се шлейф. Забележим парфюм. Не е нещо невиждано, не е странен, неносим или особен, а просто декларация на красота и сексапил.

Много силни, омайни цветя. Този парфюм не е ванилов, нито има гурме нотки. Ванилията само подчертава нощните цветя и дава лека сладост на орхидея и чампака. Виолетките и роза пък дават лека киселост, за да не станат белите цветя прекалено сладки и задушливи. Трябва да обичате силни цветни пафюми, за да се насладите на розовата красота Starlight Gold Etienne Aigner.

DSC07765

IMG_2665

IMG_2679

Златна кутия, розова бутилка със златна капачка и прекрасен аксесоар с логото на марката около гърлото на бутилката, визията на парфюма отговаря напълно на пищната женственост и омаята на аромата. Аз колекционирах преди години ключодържатели и имам доста, като ще прибавя с радост и това злато с „А“, която ми е любима буква, защото името на дъщеря ми започва с нея.

Парфюмът има отлични интензитет, излъчване и трайност. Няма нужда от подновяване на 5-ти час примерно, а си издържа цял ден, без да омеква и да олеква силно. Усеща се при всеки полъх и категорично заявава присъствие в затворени пространства. Нося го през деня, но става и за вечер, защото има необходимата сила и сексапил, без да е тежък. Не го виждам в топло време, но смятам да се възползвам пълноценно от него през останалите сезони, при по- хладни температури. Обича влага и вятърът го върти, като копринен лек шал.

Хареса се много от приятелките ми и от мъжа ми, и аз смятам, че това е напълно заслужено. Понякога хората не обръщат много внимание на марката Etienne Aigner, но този парфюм заслужава слава, защото е направен с мисъл и добре. Има всичко, което е необходимо, за да се привържеш силно и да желаеш да е спътник в забързаното ежедневие. Откроява и се отличава, освен това изненадва, защото розовата бутилка предполага по – плодов сок вътре. Добре, че не е такъв. В това му е очарованието.

IMG_2674

IMG_2669

DSC07769

Ароматът ми мирише на орхидеи, има и доста тубероза, която се усеща в средата от развитието, но няма мазна или ретро нотка от нея. Цветята са нощни, цъфтящи и изпълват пространството със смесен аромат на бели цветя. Няма свежест или зеленина около тях, само омая и цветна страст.

Подчертано дамски, подходящ за уверени жени във всяка възраст. Присъствен, със стабилна база, в която се усеща меко сандалово дърво и амбър. Мъховете също се усещат добре към края, без да са много остри и да бодат. Всичко е премерено отлично в този красив парфюм.

Съветвам ви да му обърнете специално внимание с разносване на кожата, ако харесвате подчертано цветни и страстни парфюми. Сигурна съм, че ще ви изненада приятно.

За мен е страхотно откритие и специално искам да благодаря на представителите на бранда, че ми го подариха, защото ми пасва отлично и много ме радва, а няма нищо по- хубаво от парфюм, който те допълва изцяло.

DSC07770

IMG_2708

IMG_2709

Парфюмът ми е предоставен от представителите за България, но мнението си е лично мое.

Review 0
6.8 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата7
Времетраене на аромата7
Послемирис7
Лукс6
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка