dsc04202

Идва време за размисли и покупки на подаръци за Коледа и аз искам да ви представя Sephora Geometricolor Palette Blockbuster.

Една палитра на три етажа, която е много разноцветна и разнообразна. Подходяща е за млади момичета и дами, които не са много „на ти“ с грима, но искат да се учат, да пробват, да експериментират и да създават поредица от грим визии. Тук всичко им е събрано и предложено на едно място. Няма колебания, няма чудене „от къде сега да намеря пудра за вежди, или руж, или очна линия?“. Продуктите могат да се смесват, наслагват, комбинират.

dsc04204

 

dsc04205

Палитрата съдържа:

  • 80 сенки
  • 32 глоса
  • 6 очни линии
  • 4 пудри за вежди
  • 4 пудри за лице
  • 4 ружа
  • 2 тutorial сards

dsc04206

dsc04207

Както сами виждате сенките са малки и многобройни, като има блестящи и матови цветове за създаване на много различни визии. Има базови и по-смели цветове. Светли и доста тъмни. Сенките са меки и някои се разпрашват, други не толкова. Някои са с наистина много силен пигмент, други трябва неколкократно да се наслоят за точното постигане на цвета от кутийката.

dsc04209

Лично аз харесах много контуриращите пудри за лице и понеже съм блондинка, най-светлата пудра на вежди. Не правя веждите си и не ги харесвам силно подчертани, като много ме е страх да не сгреша в поправянето им, но тук леко запълвам в началото липсващите от дългогодишно изскубване косъмчета в началото на линията.

Допадат ми и ружовете. Глосовете не са пигментирани, но младите хора по мои наблюдения харесват и такива. Лично за мен те са супер много като брой и няма да използвам всичките. Очните линии все още не съм пробвала. Нося абсолютно всички продукти за очи задължително с база, както правя и с всички други марки и грима издържа 6 часа, че и повече, на моя мазен клепач без проблем.

Пробвала съм и от другите големи палитри на Сефора през годините и определено смятам, че новата Sephora Geometricolor Palette Blockbuster е със завишено качество, което много ме радва, защото имам няколко нетърпеливи за множество гримове, млади мацки около мен. Очаквайте момичета!

dsc04210

Това са една част от сенките без светкавица. Палитрата е налична в Сефора България с тестери, за да можете да пробвате и да видите дали би удовлетворила вашите изисквания за грим.

dsc04286

dsc04287

Палитрата ми е предоставена за тест от бранда. Представянето и в блога не е платено.