dsc04171

Здравейте!

Днес в това лошо време навън, реших да ви покажа матовото червило от новата колекция Rouge Allure Ink Chanel 140 Amoureux. Тези червила се очакваха отдавна и аз лично бях чела най-различни мнения от силно положителни, до силно негативни.

Купих го без никакви очаквания и то нарочно в този супер неутрален цвят, който прави устните ми „като моите, но малко по-хубави“. Възхитих се на ярките червени и розови нюанси, които са великолепни на външен вид и са създадени сякаш точно за идващите коледни празници, но не ми се рискуваше с такъв силен цвят, че не съм в момента на такава вълна. Пробвах няколко последователно и помолих за мнения и консултантките в Сефора, които дружно ме харесаха най-много точно със светлото. Въпросът се реши бързо.

dsc04173

dsc04174

Червилото е със сатен мат финиш. Съхне по-трудно и му трябва повече време за напълно окончателен вид. Нанасям винаги задължително база за устни на Мас под всички матови червила, защото не обичам устинте ми да се пресушават, а знаем че тези червила не се отразяват никога добре на устните или поне на моите.  Ненавиждам сухи, парещи устни и грижата ми това да не е честа случка е много сериозна и постоянна от моя страна.

И така база за устни на един слой, после един слой от червилото и чакам да изсъхне напълно, което става за около 4 минути. Пробвах и с два слоя и не се напука, изсуши или напласти грозно цвета.

Червилото е с цвят малко по тъмен от собствените ми устни и не дава някакъв супер видим цвят, а наистина ги прави по-наситени и хубави. Доволна съм от тази гледна точка.

Има издръжливост средна от около 4-5 часа, в зависимост от това, което съм яла и/или пила. Аз не облизвам никога устните си и това не е от значение при мен за избледняване на цвета или допълнително пресушаване.

dsc04175

dsc04176

dsc04180

Като цяло мнението ми е положително за продукта, без никакво силно впечатляване. Имам много телесни, матови червила, срещала съм много по-хубави, издръжливи и чисти като цветове, но на своята си цена като например, супер силното изсушаване на устните при нюда ми на Kat Von D. Разкошен е той, но след като го нося и сваля 10 часа примерно трябва да оправям устните си два дни след това, преди отново да помисля за слагане.

При Rouge Allure Ink Chanel 140 Amoureux имам леко засушаване, но нищо съществено. Червилото е за сваляне. Не залепва за устните ми като тату и го свалям с едно движение когато реша, че вече не ми е необходимо. Цвета избеднява равномерно и устните ми си остават точно голи nude.

На снимките червилото на Шанел не е изсъхнало достатъчно, но времето навън е без никаква светлина и трябваше да направя снимките при малкото слънчице, показало се вчера около обяд,  извинете ме.

dsc04181

dsc04184

dsc04185