IMG_0728

Честит празник приятели,

днес ще ви разкажа за един мой любим продукт за озаряване на лицето. Pearly Emulsion EVAGARDEN беше част от голям пакет с продукти за проба, който получих преди време от магазин Moria. Клиент съм на магазина от създаването му, много преди да стана блогър и го бях набелязала при посещения там. Страшно се зарадвах когато го видях и нямах търпение да се развихря и да го пробвам по много различни начини.

Козметиката на ЕVAGARDEN е италианска и много качествена. Освен редовната линия правят сезонни колекции и на щендерите им могат да се открият големи красоти. Продуктите са разкошни и с тях се получават отлични гримове.

В няколко ревюта ще ви покажа какво имам аз, с предимствата и недостатъците на грим продуктите.

През лятото почти не се гримирам, защото ми е много топло, но есента и зимата са моите силни гримови сезони и вече започнах да експериментирам със закупени и получени make-up продукти, които са се натрупали доста, защото излязоха много нови колекции, а аз съм страстен козметоман и се изкушавам лесно.

IMG_0730

Pearly Emulsion EVAGARDEN е перлена, течна емулсия, която озарява лицето и тялото по един прекрасен начин. Към големите и предимства мога да отбележа, че е в стъклено, непрозрачно шише с помпа, което съдържа 30 мл. хайлайтър. Продуктът е доста течен и изключително икономичен. Има срок на годност 12 месеца след отваряне и за мен е абсурд дори и при всекидневно използване да го похарча за това време. За озаряване на скулите изпомпвам лещено зърно и разнанасям хубаво с бюти блендер или четка с косми от таклон, до пълното блендиране на продукта.

Озаряването е в златисто – перлено и много силно видимо, дори и при минимално сложено количество. Вътре няма едри частици, но поради перления си ефект на слънце блести доста. Аз обичам и страшно ми харесва, но ако вие не харесвате силно блестящи скули, може би няма да ви допадне.

Pearly Emulsion може да се използва по много различни начини. Слагам го на скули, върху очите за един много нежен мокър блясък. Става и върху устни, и по тялото. Може да се добавя в крем или фон дьо тен за постигане на леко перлен ефест. Количеството което аз слагам например в дневния крем е колкото глава на карфица и се получава невероятно супер леко, сякаш идващо отвътре озаряване на кожата. Мултифукционален продукт. Добавен в боди лосион с една помпа прави краката с тен, изкусителни и секси. Дълбоките деколтета и голите рамене също го обичат и заблестяват дискретно или пък не толкова.

IMG_0732

Перлената емулсия пасва на различен тон на кожата. Носих я когато бях бяла, нося и сега когато имам по неволя сериозен тен на лицето. Не се пека, пазя се много, но чернея и под чадър. На скулите с тен златистото се откроява още по-силно. Съчетавам емулсията с бронзър и руж, и много се харесвам.

Като недостатък единственото което мога да кажа е, че като всички перлени, силно бляскави продукти, ако имате големи пори ще ги подчертае при директно нанасяне.  Аз нямам и обичам силните хайлайтъри.

Мнението ми е силно положително и нямам друг такъв продукт в огромната си козметична колекция. Бази много, хайлайтъри много, но точно такава златна, течна перла нямам. Ех, ако от EVAGARDEN направят същия продукт, но дуохром в розово ех….. Много мечтая!

Емулсията издържа цял ден без никакви поправки или разтичане върху кожата ми. По принцип е много лека и при нанасяне не мазнее, а попива в кожата, като на повърхността остава само златисто – перления и блясък. Съветвам да се работи бързо, защото така се блендира лесно и много добре. Попие ли нещата стават по-трудни. Също така е много важно да използвате минимално количество, защото после няма как да се отнеме. Никога досега не съм надграждала с допълнително количество, защото това не е необходимо и не знам дали ще се блендира добре.

На снимките по – долу на ръката ми не е разнесено изцяло, за да  се види златната перла добре и на третата снимка можете да забележите как вече започва да изсъхва и хубавото разнасяне ще стане с повече натиск, а аз не обичам да правя абсолютно никакъв натиск върху кожата, дори с четки или ББ.

Аз лично не нанасям с пръсти, защото не обичам да пипам много козметични продукти, но на вас може да ви е по-лесно така. Със сигурност е най-бързо.

Отличен течен хайлайтър, който позволява различни приложения и за мен стана незаменим.

Продуктите на EVAGARDEN можете да намерите в магазини Moria.

Вие бихте ли пробвали Pearly Emulsion?

IMG_0745

IMG_0747

IMG_0757

Продуктът ми е даден от представители на бранда, но мнението е както винаги, лично мое и статията не е спонсорирана.