IMG_8295

Здравейте,

от 06 септември екслузивно в двата магазина на Sephora Bulgaria се предлага FENTY BEAUTY BY RIANNA.

Нямах търпение това да се случи и съм супер щастлива, защото съм от големите фенове и на певицата и на марката и. Още когато излезе си купих няколко продукта с поръчка от чужбина и понеже страшно ги харесах, исках да мога да пробвам и да си купя още неща. Почти всичко ми харесва, което вече е голяма рядкост за козметичен бранд, тъй като съм презадоволена от гримове.

Бях абсолютно сигурна, че ще купя палитрата MOROCCAN SPICE FENTY BEAUTY BY RIANNA и с влизането в магазина взех една, без да съм видяла дори тестера. Имаше много хора, добрах се до него, пробвах леко, но покупката беше решена месеци по-рано. Знаех, че това е моята палитра, с комбинация от мои цветове, които ще използвам често, а в качествата не съм се съмнявала зашото познавах вече марката. А и честно казано, не вярвам Риана да се изложи и да направи боклуци, но съм пристрастна като фен и другите хора може да не смятат така.

MOROCCAN SPICE FENTY BEAUTY BY RIANNA съдържа 16 матови и блестящи цвята, който са предпочитаните от певицата, а интересният блестящ, тюркоазено син цвят Evil Genie бил вдъхновен от грима, който тя носи в клипа „Wild Thoughts“.

DJ Khaled – Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller

IMG_8253

IMG_E8318

IMG_8183

Всичките 16 нюанса са с нова формула и ги дават подходящи за всички тонове кожа. Мат, сатен, перла, метал и блясък в гладки текстури, които не се събират и могат да направят всякакъв тип гримове. Дали това е така?

Цветовете са много добре съчетани според мен и макар че матовите отенъци са доста близки, има огромен избор от съчетания за различни гримове. Харесвам това, че има достатъчно по-светли цветове, защото на мен ми писнаха тъмните вамп гримове, залели Инстаграм и бюти каналите и искам да нося светли, блестящи, озаряващи гримове. Не ходя на балове, нито много често по барове и дарк визиите изцяло в топли тонове, не са ми много приложими в момента.

Матовите цветове са по-сухи, не са кремообразни, но не се разпрашват много. Задължително нося грим на очите с база, а суотчовете по- долу на ръката ми са без, както ги правя абсолютно винаги, и са на сянка. На очите с база сенките издържат около 8 часа без да се съберат, което е страхотно предвид мазния ми клепач.

Блестящите цветове не са много силни и също са по-сухи, с изключение на два, така че няма опасност да заблестите цялата. Нанасям с четка, пробвах и с пръст, добре се получава, но аз не обичам да пипам гримовете си с пръсти и няма да го правя.

Някои от блестящите цветове са с по-силен базов цвят в палитрата, но на окото той не се проявава така и остават само блескулки. Като цяло не са най-добрите блестящи цветове, който съм виждала и ако купувате палитрата повече заради тях, не го правете. Аз лично ще ги използвам всичките, което не може да се каже за матовите цветовете. Светлото сивото Shisha Smoke ми е напълно излишно и няма да го нося никога. Има и други цветове, който ще ползвам много рядко и само за надграждане и преливки. (

Сенките се блендират лесно и не стават на петна, което е чудесно. Любимият ми цвят разбира се, е тюркоазено синьото и почти винаги ще присъства в гримовете, който правя с MOROCCAN SPICE FENTY BEAUTY BY RIANNA, освен ако те не са почти моно или супер светли. Харесва ми да подчертавам отдолу окото, когато подвижният клепач е в топло червеникави отенъци.

IMG_8185

IMG_8219

IMG_8213

IMG_8214

IMG_8215

Това са любимите ми цветове от палитрата, гледайте ги какви са хубавци.

MOROCCAN SPICE FENTY BEAUTY BY RIANNA е за мен палитра, която е подходяща както за начинаещи, така и за желаещи провокативни визии, хора. Пигмента не е брутален, добър е и това позволява да не се прекалява. Блясъците на са едри, груби, не се ронят под очите като брокати и дават една естествена визия. Ако навлажните четката разбира се, можете да засилите ефекта, но ако търсите супер яркост, не е за вас тази палитра.

Дали можете без нея? Да! Особено ако имате много други в такива нюанси. Но защо да живея без нея, като е по-добре да е моя. Харесвам я, обичам я, красива е, невероятно сладка е, без да е задължаваща и изискваща. Ставаш, грабваш, наслаждаваш се на красотата, потапяш четката, две- три мазки, без дебели преливки и въртене сто часа, без претенции и си готов за излизане.

С тази палитра можете да добавите някакви забавни цветове, в базовите си палитри, който използвате всеки ден, особено ако работното ви място не позволява волности в грима. Красивата палитра позволява да направите наистина много гримове, като използвате само нея, което я прави и подходяща за път и ваканции.

Опакавката и е страхотна. Обожавам лилаво и тук то е в перфектен нюанс. Пластмасата е стабилна, качествена, лека и блестяща. Горната кутия е също лилава със сребристи надписи и наименованията на сенките отзад на гърба. Цветовете са със забавни имена. На горната страна на капака има много голямо хубаво огледало. Помислено е за всичко.

Мечта ми е да посетя Мароко и се надявам да отида с MOROCCAN SPICE FENTY BEAUTY там. Харесвам тази страна и се вдъхновявам от палитрата за хубави гримове, който да ми носят настроение. Защото много често гримовете не са за красота, а за забавление, настроение и собствен кеф.

Харесвате ли MOROCCAN SPICE FENTY BEAUTY BY RIANNA?

Подборът на цветовете допада ли ви? А качеството на сенките?

IMG_8187

IMG_8176

IMG_8177

IMG_8223

IMG_8962

IMG_8957

IMG_8972

IMG_8259