DSC04735

Получих този пленителен парфюм на Диор подарък за Коледа. Харесах го още когато излезе и страшно се зарадвах на милия жест. Обичам и съм носила различни парфюми от линията Miss Dior и този не прави изключение. Розов парфюм. Аз обожавам розови неща и имам дори такава коса.

DSC04736

DSC04737

Вкусен, плодов аромат подходящ за млади, а и не само момичета. Весел, игрив и секси. Нарове, божури, рози, горски плодове и много муск. Феерия от розови аромати със захаросан мускус. Малини с шампанско. Дамски глезотии в лежерен следобед. Рокли, малки чанти „Lady Dior“, перфектен ягодов маникюр и питиета с приятелки. Високи токове и силен смях.

Клишета? Неее….забавления, радост и добро настроение! А кой няма нужда от тях?! Кой ще откаже панделката на Miss Dior Absolutely Blooming да го обвърже в любовна връзка, създаваща спомени?!

DSC04740

DSC04741

Miss Dior Absolutely Blooming мирише хубаво и ми носи доста комплименти навън, а и в семейството. Винаги се отбелязва и това ме радва.

Обичам страстно рози и всичко свързано с тях, и разбирате защо този аромат ме вълнува. Има красиво шишенце и сладка панделка характерна за всички аромати от линията, която не знам дали знаете, може да се сваля от гърлото на капачката, макар и доста трудно.

Miss Dior Absolutely Blooming ми прилича повече на Miss Dior ЕДП, отколкото на Miss Dior Blooming Bouquet. Разбира се не е толкова сладък, колкото Miss Dior ЕДП, което го прави подходящ за носене във всеки сезон и по всяко време. Разликата при мен е в броя пръскания. На топло и през деня 2-3, в студ и вечер понася и 4-5 шприца, положени на различни места по тялото.

Добра трайност и интензитет, както и добре усещаш се шлейф.  Ако обичате касис тук той се усеща много добре. Тръпчив, пикантен и остър, за да придаде характер на аромата и той да не е само сладки, мускусни рози и божури.

Намирам разлика при пробването на аромата на хартиен блотер и на кожа, затова ако ви допадне на блотера го пръснете и на кожа, където и по-сладък и плодов.

Кой е вашият любим парфюм от Miss Dior?

DSC04743

DSC04749

DSC04752

Парфюмът ми е подарък от Dior, но мнението си е изцяло мое.

Review 0
5.6 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата5.5
Времетраене на аромата5
Послемирис5
Лукс7
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка