IMG_4671

Здравейте,

днес ще ви покажа една нова колекция на Мас, която е налична в магазините им в София и е посветена на незабравимата певица Aaliyah. Спечелила Грами за най-добра R&B изпълнителка, тя е и актриса в „Ромео трябва да умре“ и записва за филма песента „Try Again“. Макар и загинала твърде млада, тя живее с песните си в сърцата на феновете. Вдъхновени MAC Cosmetics и посвещават колекция, която е прелестна. Цветове, опаковки, подбор на включените продукти, всичко е много красиво.

Колекцията MAC X AALIYAH съдържа – палитра сенки с 9 цвята, бронзираща пудра, 4 червила, 4 глоса и два молива за устни. Аз ще ви разкажа за палитрата и за светлия глос Brooklyn Born.

Палитрата AGE AIN’T NOTHING е в много красива вишнева опаковка, с изпипан надпис върху капака. Едно малко бижу е. Остават пръсти по нея, но аз си ги забърсвам прилежно и страшно и се радвам. Като цяло много харесвам палитрите с малки сенки на Мас, защото са компактни, стават чудесно за път, не ми тежат в ръката и така се сдобивам с доста сенки за проби. Имам няколко такива палитри и си ги ползвам. При мен правилото „колкото по-малко, по-добре“ важи с пълна сила, защото имам страшно много сенки, а всяка новоизлязла колекция ме съблазнява ужасно и трудно устоявам. Малките сенки на Мас са чудесен вариант, за любопитки като мен.

IMG_4784

IMG_4666

IMG_4797

Палитрата съдържа 9 цвята- 3 матови и 6 блестящи. Пигмента на всичките е много добър. Нанасят се като масло и се блендират лесно. Почти няма разпрашване и цветовете са подбрани много добре. Използвам ги за различни типове грим вк. пробвах и само матов, и се получава чудесно. Вземам допълнително само светъл мат  от единичните сенки на Мас.

Със сенките се работи лесно и не биха затруднили дори и хора, които не са много на „ти“ с грима. На мен много ми харесва комбинацията от цветове, която са направили грим специалистите на Мас, защото получавате сенки и в кафявата, и в лилавата гама. Те отиват на всеки и са по мои наблюдения, предпочитани от дами във всякакви възрасти. С тази палитра не можеш да направиш единствено много светъл грим, освен ако той не е моно с първия най-светъл сребрист цвят, но за по-тъмни и наситени гримове е перфектна.

Качеството на AGE AIN’T NOTHING е много добро и ви съветвам да я пробвате, като минавате покрай магазин на Мас, защото е лимитирана и няма да се задържи дълго, сигурна съм. Просто е страхотна за почитателите на тези цветове.

IMG_4738

IMG_4744

IMG_4747

IMG_4673

IMG_4789

IMG_4753

MAC x Aaliyah Lipglass Brooklyn Born е светъл глос с блестящи частици. Винаги лятото съм на вълна блясъци и металици, и този ми пасва отлично. Стои разкошно и прави устните като диаманти, но е лепкав, имайте го предвид.

Нанася се добре с апликатора и е необходимо много малко количество да покриване на устните. Не е добре да се повтаря, защото тогава лепненето се усеща повече. Аз не обичам, но има хора които са свинали и не ги притеснява.

Глосът има невероятна сладка миризма. Обожавам я и винаги го вдъхвам от апликатора преди да нанеса. Аз го нося самостоятелно и смятам, че е чудесен вариант за лятото, когато устните блестят огрени от слънцето и примамват за целувки. Нося го винаги с мен, откакто го имам. Не е траен, като всички глосове, но не го и натоварвам с такива очаквания. Не е златен, не е и сребрист. Просто е красив.

Другите продукти от колекцията също ми харесват и бих ги носила с удоволствие.

IMG_4804

IMG_4692

IMG_4706

IMG_5308

IMG_5317

Без пряка слънчева светлина.

IMG_5274

На слънце.

IMG_5289

Продуктите са ми предоставени от MAC Cosmetics, но мнението си е лично мое.