IMG_9693

Здравейте,

след като тук ви разказах как посрещнахме колекцията на МAC NICOPANDA, днес ще ви представя продуктите, които аз избрах.

Признавам си, че ми беше много трудно, защото харесах доста неща, но се ограничавам и нямаше как да взема всичко, което ми допада. От първа проба са влюбих в глоса SUGAR COAT и беше ясно, че той е моята звезда в колекцията и ще го нося постоянно самостоятелно, и върху червила лятото. Двете ми червила са в студената гама, за да могат да се носят в комбинация и с глоса. Едното е много тъмно синьо и е за специални поводи, а лилавото е меко, супер носимо и всекидневно.

IMG_9706

IMG_9787

MAC NICO KISS е матово, мастилено синьо червило. В гилзата има 3.3 гр. продукт, с характерната ванилова миризма на Мас. Силно екстравагантно, изискващо перфектна основа и грим на лицето. Ще правя експерименти с него под брокати, пигменти, пайети, омбрета и всякакви хрумки за устните.

Не изсушава, но и не хидратира и стои върху устните, без забележки около 4 часа. Не смятам да ям с него, някак не предразполага хаха. По-добре е да се носи с молив и хубаво почистване на контура на устните с коректор, защото е изискващо червило.

Както виждате гилзите са повече от сладки и прекрасни, и си заслужават мястото във всяка голяма колекция от червила и гримове. Опаковките също са весели и красиви, и аз лично ще си ги пазя с продуктите вътре.

IMG_9741

IMG_9716

IMG_0303

MAC KAWAII PARTY е лавандулово червило с розов подтон. То също е мат, но стои по-скоро леко сатенено. Не изсушава и не хидратира. С ванилов аромат и добро покритие. Остава на устните около 5 часа самостоятелно и по-малко, с консумация на храни и напитки, и глос отгоре.

Много хубаво и комфортно червило. Страшно отива на розово-ливата ми коса, която е с различен цвят след всяко миене и го нося често, откакто го купих. Най-често слагам отгоре и глоса от колекцията, и се наслаждавам на сочни и блестящи устни, в мека лавандула. Много си подхожда с грим на очите с лилавата палитра и студено розовия руж, от същата колекция.

Харесва ми, че червилото не остава на черти и не е „варосано“, както аз го наричам при апликация. С едно поставяне цветът е по-лек, но може да се повтори и потрети дори, без да стане дебел и груб слой, който да се напука после и да стои грозно.

IMG_9755

IMG_9743

MAC NICOPANDA SUGAR COAT е блестящ глос, с множество частици и стъклен ефект. На пръв поглед е с неутрален подтон, но всъщност е доста розово на устните. Не лепне почти /аз не понасям и не нося никога лепнещи текстури/ и не прави дебел слой. Издържа около 3-4 часа без ядене и пиене. Пигментиран, много блестящ, глосът може да постави акцент на визията самостоятелно или върху червило.

Зашеметяващо красив глос, който не е изискващ, отива на всеки и освежава визията. Може да се носи и стои красиво самостоятелно, без никакъв друг грим по лицето, а може да е звезда в различни визии. Ако харесвате силно блестящи продукти за очи и устни не пропускайте да го пробвате, докато още е наличен, защото цялата колекция е лимитирана и вече започва да свършва в магазините на Мас България.

Такъв глос има и в лилаво и аз страшно го харесвам и него. Той е по-мек и не стои толкова ярко блестящо. Тъмно синият глос пък стои разкошно върху тъмното червило. Много хубава колекция, много!

Обичате ли панди и харесва ли ви МAC NICOPANDA?

IMG_9789

IMG_9787

IMG_9717

IMG_9766

IMG_9758

IMG_9772

IMG_9844

IMG_9798