IMG_3631

Здравейте,

на 15 Февруари Мас лансираха MAC Hyper Real Glow Face Palettes в два нюанса. В деня на пускането в България, аз взех по-светлата Flash and Awe. Ползвам постоянно, и съм очарована от качеството на продукта. Реших да ви споделя за нея повече.

Страхотен блясък притежават тези хайлайтъри, както обещава и името. Ако сте почитатели на скромния изглед на скулите и подминете директно. Тук нещата са „уау“! Божествено блестящи и прекрасни скули, точно каквито ги обичам, да се вижда отдалеч светлината.

Имената са:

Flash + Awe – светло розов със сребърен блясък

Rosy Glow – средно розов с перлен блясък

Light of the Party – по-тъмно блестящо прасковено розово

IMG_3592

IMG_3593

IMG_3594

Копринена текстура, гладка като крем, без никакво разпрашване. Нанасянето е като детска игра и лека ръка не е опция тук. Дори с най-меката и пухкава четка, блясъкът и на трите е видим и ярък. Аз лично използвам любимата ми 133 четка на Мас /моята котешка лапичка, Алис винаги ще съм ти благодарна за нея/ и резултата ме опиянява. Може да се използват и като сенки, за подчертаване на ключиците и деколтето, както и евентуално върху устните. Многофункционален продукт.

Опаковката е картонена, здрава и много лека. Подходяща за път с магнитно затваряне и пластмасов предпазител отгоре. Имената на хайлайтрите са изписани отгоре върху пластмасов предпазител, който постоянно се размества при затваряне и мен лично ме дразни, поради което го изхвърлих директно. Голямото огледало вътре и хубаво и за мен е голям плюс.

Силно впечатлена съм от трайността на хайлайтърите. При мен, на моята мазна кожа те стоят без да помръднат или избледняват около 8-10 часа, което е повече от страхотно. На суха кожа ще са като тату предполагам. Не подчертават пори и недостатъци при мен.

Меки, блестящи, със страхотна структура, нанасяне, опаковка и перфектно подбрани цветове в розовия вариант за мен /златния ми е тъмен и не съм му обръщала внимание почти/, препоръчвам горещо тази палитра, защото е прекрасна. Цената е единственият минус, който мога да изтъкна, но все пак получавате три различни хайлайтъра и това не е за пренебрегване.

Аз обожавам хайлайтъри и имам много голяма колекция събирана през годините,но се радвам, че купих и притежавам тази палитра, защото ме удовлетворява напълно. Ето за такива качествени продукти обичам и искам да давам много пари, а не компромиси някакви.

Ако вие търсите нещо ново и харесвате силния блясък пробвайте MAC Hyper Real Glow Face Palettes. Има я в магазините и си струва да се познава.

IMG_3612

IMG_3616

IMG_3679

IMG_3686

IMG_3695

IMG_3711