IMG_2434

Още с лансирането си през 2011, Montblanc Legend спечели мъжете от целия свят със своята незабравима, свежа интерпретация на известния фужерен акорд, както и с непреходния стил на рекламната кампания с модела Саймън Кларк, заснета от Питър Линдберг.

Изключителна мъжка класика, иконичният парфюм на Montblanc е вече наличен в свежа, ароматична версия, с небрежен шик – Montblanc Legend Spirit (2016), и една ултра съблазняваща, дървесно-ориенталска вариация – Montblanc Legend Night (2018).

През 2020, успехът на Montblanc Legend продължава да расте с лансирането на Парфюмна вода за любителите на парфюма, като предлага вариант, който засилва олфактивния подпис с още по-голям интензитет.

“В новата версия, ще намерите олфактивната идентичност на Legend, с бергамот, чист жасмин и акорд дъбов мъх,”

обяснява Оливие Пешьо, парфюмерът, който създаде както оригиналния Montblanc Legend, така и новата Парфюмна вода,

“но тя бе подчертана с нова фасета: зелени листа виолетка, подчертани от магнетичната флорална нотка на магнолия и запленяващия подпис на вибрираща дървесина и кожа.”

Любителите на Legend ще открият нотките, които първоначално спечелиха сърцата им, но в по-концентриран вариант, със самоуверен характер, който се усеща през целия ден.

С плоския дизайн на бутилката, Montblanc Legend Eau de Parfum ни изглежда познат, но изпъква със своя индивидуален стил. Черният лак от вътрешната страна на флакона изразява мощния характер на парфюма, докато логото Montblanc и името, изписани в деликатно златно около капачето, отразяват прецизността на Къщата: перфектен баланс, който прави тази Парфюмна вода истински обект на желанието.

Кутийката е издържана в същите черни и златни кодове, а трите златни ленти са елегантна препратка към основателите на бранда. Надписът Montblanc, изписан в безупречно бяло, остава непроменен.

IMG_2365

IMG_2369

IMG_2370

За този нов вариант като парфюмна вода, Саймън Кларк, който се превъплъщава  в мъжа Montblanc Legend още от самото лансиране на парфюма, за пореден път позира пред фотообектива на Джон Балсъм. В релаксиращата, топла атмосфера, която той създава, сякаш сме поканени в неговото близко обкръжение на непосредственост и доверие. Саймън Кларк излъчва спокойствие и харизма и съвършено пресъздава истинската същност на новата Парфюмна вода Legend.

Legend Eau de Parfum Montblanc е кожено дървесен, изключително приятен парфюм за целогодишно носене. Няма възраст и за мен е отличен за подарък. Всичко в него е красиво и елегантно. Подходящ е за всяка ситуация и се вписва отлично в бизнес средите, като демонстрира стил.

Плътен, гъст парфюм, който за мен и мъжа ми е много по-добър от класическата ЕДТ версия и по-подходящ за идващото студено време. Montblanc е любим бранд, който не разочарова и парфюмните му предложения са винаги изпипани и прекрасни.

Знаете любовта ми към невероятно мекия и гальовен бял Signature Montblanc и сега и мъжът ми може да си носи любимите кожени якета с черния, страстен и горещ Legend Eau de Parfum Montblanc. И двата парфюма са много комплиментирани и забелязвани от околните.

Отварянето е с листа от виолетка и бергамот, средните нотки са дървесни, магнолия и жасмин, а базата е от кожа и дъбов мъж. Мъжествен, силен и топъл аромат, който категорично заявява присъствие и има добро излъчване, интензитет и трайност. Позволява много напръскване и не е душлив, лепкав или прекалено тежък. Носи блясък и е тежкарски аромат. Не е нещо невиждано, но е перфектно композиран и особено искрящото начало и кожената му база са силно завладяващи.

Модерен, неустоим и красив. Ако искате любимият или сина ви да ухае превъзходно пробвайте Legend Eau de Parfum Montblanc.

IMG_2399

IMG_2448

IMG_2478

*PR SAMPLE