IMG_8877

Le Parfum Royal Elie Saab е наистина кралски аромат. Чаках го дълго и се влюбих в него от първо пръсване. Знаех, че ще е мой, защото аз обожавам бели плътни цветя, рози, парфюмите на Elie Saa и стила му.

Толкова женствен и омаен аромат на нероли и рози, с горещ амбър и пачули, не беше излизал отдавна на пазара. Съвършен шрих към всяка дама, която обича да е център на внимание и харесва комплиментите и възхищението. Защото този парфюм предизвиква и двете в големи дози.

Достоен за кралици, плътен, страстен и завладяващ, той е комбинация от пачули, нероли, рози, амбър, портокали, ванилия и сандалово дърво.

Съчетанието на тези любими, мощни съставки прави парфюм за винаги добре облечена, красива и интересна дама. Просто е омая. Трябва да се пробва винаги на кожа, защото хартиеният блотер не дава възможност на сока да се затопли и разкрие, както на мека женска китка.

IMG_8906

IMG_8876

IMG_8827

Има тежък и изключително красив, масив флакон с прелестна капачка. Допълва линията си и краси тоалетки. Много вдъхновяващ за снимки и показване.

Хората го харесват силно и все питат с какво съм, когато го нося. Отличава се с мощно хубаво и неземлисто пачули, което дава характер и твърдост на парфюма, и го утежнява. Амбърът допълнително дава силно излъчване и проекция, с голям шлейф. Ако обичате леки, незабележими парфюми, този не  е за вас.

Напръскан на кожата трае около 8-9 часа, а на шал или дрехи много повече, и се усеща леко дори и след пране. Има всичко необходимо за влюбване в него и ако комбинацията от съставки ви харесва, то пробвайте го непременно, защото съм сигурна, че ще ви грабне.

Когато чуя за женствени, плътни, нектарести аромати първите за които се сещам са тези на Elie Saab. Помните ли какво предизвика Le Parfum и как за много кратко време се превърна в еталон и класика?

Le Parfum Royal Elie Saab е достоен негов наследник и съм сигурна, че много ще се харесва и носи. Просто тези парфюми са апотеоз на красотата на жената, те подчертават всичко хубаво в нея и са романтични, красиви и неомръзващи.

IMG_8828

IMG_8851

IMG_8929

Няма нищо по-хубаво от посягането към парфюми на Elie Saab, когато искаш да изразиш романтичната и нежна страна от характера си. Няколко капки са достатъчни за да получите внимание и да ви се върне романтиката с мили жестове от срещуположния пол.

Забелязала съм, че и господата много харесват парфюмите на ливанския дизайнер и ги предпочита за подаръци на своите обични дами. Аз също бих подарила Le Parfum Royal Elie Saab на дама, чийто вкус не познавам добре.

И накрая ще ви изненадам с нещо интересно. В този парфюм плодове няма, но на моята кожа комбинация от някои съставки дава силно усеща за пресен, сочен, сладък ананас. Обичам и страшно се радвам на това развитие, която се усеща от мен и от други хора. Пробвали сме, не на всеки се разкрива ананас, но щастливци ли сте е много приятно и пристрастяващо дори. Това усещане е в самото начало и трае около час -два, като прави парфюма буквално сочен и още по-силно въздействащ.

Подходящ за носене във всеки сезон и време, Le Parfum Royal Elie Saab е елегантен избор за всяка ситуация. Особено добре се представя вечерно време в доста голямо количество, но може да се носи и през деня с елегантни дрехи, бизнес облекло, поли моливи, ризи, рокли и токчета. Обича и кожа вечер, защото е контрапукт на по – суровото излъчване. Млади и не толкова излъчват силно уханието му и привличат мъжките въздишки.

Чисто дамски, красив и прекрасен. Секси и неустоим това е Le Parfum Royal.

Разкажете ми в социалните мрежи дали ви харесва и откривате ли на кожата си ананас.

IMG_8934

IMG_8963

IMG_8944

*PR sample

Review 0
8.3 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата8
Времетраене на аромата8
Послемирис8
Лукс9
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка