IMG_5599

Здравейте,

навън температурите се покачват бързо, слънцето грее силно и подканя към излизане сред природата и дълги разходки. Погледът е отправен към зелени планини, ваканции и към окото на Kenzo.

Kenzo World Eau de Toilette Kenzo е създаден за жената, която се осмелява да бъде различна. Да бъде палава, игрива и забавна. За преодолее стреса и да внесе усмивката си във всяко ново начинание.

Със своята нежна ръка, обвита в млечно розово сияние тя докосва преградите по пътя си и ги разрушава, като нейният ентусиазъм заразява всички. Палавата розова дама на Kenzo ви наблюдава постоянно, внимавайте!

IMG_5600

IMG_5617

Ако харесвате меки, леки, плодово – флорални аромати, то този е прекрасен.

Парфюмното дуо Francis Kurkdjian и Maïa Lernout смесват плодово – флорални акорди на пенлива круша, свеж божур, almond blossom, роза, бял муск, бергамот и ирис.

Перфектен аромат за хора, които не понасят тежки и сладки парфюми и имат нужда от пролетно настроение, и лек повей на красив аромат. Стои чудесно в офис и на места, където шлейфове не са удачни.

Нищо различно и необичайно, но много удобно и създаващо чувство на свежест и женственост ухание, на цветя с леко плодово докосване. Пудреността от ириса не му дава да завие в плодова посока и да се усеща сладък или задушаващо цветен.

IMG_5537

IMG_5526

IMG_5585

Бутилката е наследника на оригиналната версия, само че е решена в пудрено розово. Кутията също е млечно розово, а детайлите и окото, което се върти навсякъде игриво, са в розово злато. Гумената капачка е много приятна на допир и е вдъхновена от прословутите Kenzo Kalifornia bags.

Парфюмът има трайност около 6 часа и излъчва добре при нормално напръскване. Не е силен и нахален, и предразполага дори към прекаляване, ако ви допада много. Аз се пръскам по много 6-7 пъти, защото обичам да го усещам по-интензивно и да засиля свежото ухание на божурите подсладени с хрупкави круши.

Много добре си акомпанира със светли пастелни дрехи, лек грим и ведро настроение. Оставя усещане за млада жена, преминала бързо край вас, докосвайки ви с края на шлифера си и оставила във въздуха само пудреното си цветно ухание, с фина плодова закачка.

Francis Kurkdjian е изключителен майстор на минималистичните цветни аромати, който са кристални и буквално трептят. Те създават едно пристрастяващо усещане за лекота и естествено излъчване, което е супер желано след тежните плътни зимни аромати.

Вие харесвате ли леки ефирни аромати?

IMG_5550

IMG_5492

 

IMG_5659

Парфюмът ми е даден от представителите за България, но мнението си е лично мое.

 

Review 0
5.3 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата4.5
Времетраене на аромата5
Послемирис5.5
Лукс6
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка