IMG_3412

Здравейте,

днес ще поговорим за един син красавец и по-точно за Jimmy Choo Man Blue Jimmy Choo. 

Модерен аромат, подходящ за работещи мъже със забързан ритъм на живот в градска среда. Няма нищо по- хубаво от добре ухаещ господин сутрин или следобяд в метрото.

Blue Jimmy Choo е стилен парфюм, подходящ за динамично ежедневие и за работен ден. Не е тежък и е типичен аромат, който се възприема много добре от околните. Излъчва първоначално много добре, след около два часа се прибира по-близо до кожата и има добра трайност от около 8 часа. Не дразни и не тежи.

Когато носите този аромат в офиса, очаквайте много комплименти, защото се въприема отлично с нотките си на лавандула, ванилия, кожа, сандалово дърво, цитруси, ветивер, амброксан и леки подправки. Многообразен е, но не и много сложен, и е отличен избор и за спортуващи хора. Не е свеж парфюм, нито воднист и е със собствен характер.

IMG_3401

IMG_3323

IMG_3352

IMG_3321

Парфюмите на Jimmy Choo не са иновативни, не са „уау“, не са и различно, но са много приятни и хубави за носене. Имам няколко и ги харесвам.

Добре направени са и няма дразнещи нотки, който изпъкват и се набиват, както и са подходящи за всяко време и място, което спестява парфюмно съобразяване. Подходящи са за поръчки и насляпо, и за подаръци.

Ако сте фен на супер тежки ориенталски или сложни нишови аромати, пропуснете Jimmy Choo Man Blue Jimmy Choo, но съм сигурна, че момчетата на 20 – 30 ще се влюбят в красивата синя бутилка, а мацките в тях. Подходящ е и за по-млади момчета, както и за всякакви спортни натури.

Комбинацията от кожа, ванилия и лавандула е неустоим съблазнител. Ако обаче очаквате буквални прилики със сините, много известни парфюми на други марка, няма да ги намерите.

Прекрасна тежка бутилка и капачка. Излъчват мъжественост, сила и красота. Снимките не могат да предадат красотата на бутилката.

Леко сладък, с амброво – дървесна основа Blue Jimmy Choo изненадва с топлина и мекота, като заявява присъствие и акцентира на модерност. Свежест, морски нотки и лазурно небе търсете другаде, тук има ангажиран градски мъж, чиято следа се носи след скейтборда му.

IMG_3395

IMG_3248

IMG_3274

Pr* продукт

 

Review 0
5.8 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата5
Времетраене на аромата5.5
Послемирис5.5
Лукс7
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка