IMG_4815

Честито Рождество Христово!

Весела Коледа!

Бъдете здрави, щастливи, влюбени и с много късмет!

В края на тази различна и дори тежка година, някак ми липсваше достатъчно блясък за празниците. Обичам много празненствата, събиранията с близки и срещите с приятели, но този път със семейството ми сме изцяло вкъщи, спазвайки всички предписания и пазейки себе си и близките ни.

Имах нужда от нов много интересен парфюм, с който да си създам настроение и блясък и го намерих в Jimmy Choo Seduction Collection. Бях абсолютно запленена от флаконите на колекцията и лукса, който излъчват.

Мечтаех да намеря под елхата Iris Crush Jimmy Choo и един прекрасен човек от Cosmetic Plus, когото силно уважавам и ценя, направи тази мечта реалност, като ми го подари изненадващо няколко дни преди празниците. Благодаря от сърце! Направи ме наистина много щастлива!

Съвсем скоро на българския пазар ще бъдат представени и червилата и лаковете за нокти от същата линия, които ви уверявам са просто феноменални. Аз успях, благодарение на скъпа приятелка, която го купи от чужбина, да получа едно червило за Коледа в цвят 008 Tender Pink, и сега му се радвам, като нямам търпение да си купя още красоти от грим линията. Ще ви покажа червилото в Instagram профила ми, следете, ако ви е интересно. То е супер луксозно, в специален пауч от светла кожа и много тежко. Отвътре цялото е на „драконови люспи“, както аз ги наричам и е най-красивото червило, което съм виждала някога, а аз съм голям фен на луксозните червила и ги колекционирам страстно.

Jimmy Choo Seduction Collection се предлага на много малко места по света и е изключителна гордост, че ние можем да я намерим в бутиците на Douglas България и в онлайн сайта им тук.

Стъпвайки в непреходния блясък и дух на „червения килим“, Jimmy Choo сега е достъпна отвъд обувки и чанти с лансирането  на ексклузивна линия от неустоими парфюми и незаменими грим продукти. ‘Seduction Collection’ е въплъщението на фината вселена Jimmy Choo: женствена, елегантна и хипнотична.

Тази престижна колекция си играе с цветовете и блясъка, отразявайки уверения стил и дързък дух на жената Jimmy Choo.

IMG_4697

IMG_4710

IMG_4719

IMG_4726

Jimmy Choo Seduction Collection се състои от шест ултра -женствени парфюма, всеки от които разкрива ексклузивна съставка. Една по една те напомнят за различните страни на бляскавата жена Jimmy Choo.

Iris Crush Jimmy Choo е парфюм мечта. Той е създаден тази година от Anne Flipo и Caroline Dumur и съдържа нотки на ирис, фрезия и нероли.

Парфюмът е толкова ирисово- червилен, че като го пробвах за първи път почти се разплаках. Носталгичен, прекрасен, щастлив и бляскав, той е сякаш дошъл от отминали времена, за да ни покаже, че празничните искри не могат да се загасят.

Iris Crush е празничен парфюм. Страшно пудрен, искрящ и женствен, в едни различни време той би изисквал подходяща визия, бижута и високи токове. Но сега ви уверявам, че стои добре и с коледна пижама и ми носи невероятно настроение, желание за наздравици с шампанско и хубава музика.

Искам всичко да мирише така в дома и мислите ми през най-светлите празници в годината и това е възможно, защото парфюмът излъчва силно и трае много.

IMG_4745

IMG_4756

IMG_4803

IMG_4879

След първоначалния много силен взрив от пудрени ириси с червила, идва мека ирисово- ванилова база, която е просто балсам за душата. Съставен от малко нотки, но перфектно балансирани и вплетени една в друга, Iris Crush е сложен парфюм.

За мен той е за почитатели на винтидж и ирисови парфюми. Ако сте такива, трябва задължително да го пробвате, защото съм сигурна, че ще ви грабне много силно.

Ако искате да разберете как мирише лукса, то Iris Crush Jimmy Choo е негово въплъщение. Харесвате ли корсети, перли, пурети и ретро вълни, то естественото продължение на ръката и аурата ви ще бъде прелестния флакон със златно топче на върха, а ако извадите и такова червено червило от чантата си, всички мъжки сърца наоколо ще бъдат разбити. Нека бъдем блестящи, нека има светлина и злато в тези мрачни времена!

Изолацията може да бъде скучна и понякога малко тъжна, но за щастие има аромати, които дават всичко необходимо за добро настроение, радост и веселие. Аромати, които успокояват и изпълват с любов. Възползвайте се и бъдете щастливи.

Желая ви весели празници, много здраве и късмет!

IMG_4886

IMG_4894

IMG_4908