DSC04935

I Love New York for Marriage Equality Bond No 9  е аромат създаден в чест на разрешението за сключване на еднополови бракове в Ню Йорк на 24. 07. 2011 г.

Купих този аромат напълно насляпо, без абсолютно никакви отзиви, само по обявена пирамида и не сгреших. За доста парфюми съм писала, че не са „уау“, но този има такъв ефект още с първото помирисване.

DSC04894

DSC04897

Парфюмът е в снежнобяло, красиво шише, в много добра кутия. Типичен унисекс, дори по-скоро отива към мъжки. Има високо качество, чудесно излъчване, голяма сила и сериозна трайност от 10 часа, с минимални пръскания.

Това е дървесен, силно подправков аромат. Има толкова подправки, че те влизат в носа, в гърлото и мислите ти и бушуват вътре като горещ пясък вдигнат от пустинна буря.

Открояват се слива и индийско орехче с кехлибар, които се отварят в първата минута и продължават да се усещат до пълното затихване на парфюма. Горещ и страстен, но не и секси аромат.

DSC04899

DSC04904

Не усещам цветя тук, но не са и желани. Ще ми развалят удоволствието от прекрасната нагрята дървесина. Много сандалово дърво с щипка канела. В сърцето се открива джинжифил, който прави сока леко газиран и го освежава, доколкото това е възможно за такъв наситен аромат.

Стои изключително добре на кожата ми и без да търпи някакво голямо или сложно развитие ме провокира да посягам към шишето му доста по-често, отколкото нося други парфюми в колекцията ми. Перфектният горист аромат за мен. Не си падам много по дървесина, но тук всичко е меко и в отлични за вкуса ми комбинации.

DSC04905

DSC04913

Тази хубава гладка пикантност е подсилена от най-мекия и лек тамян в базата. Той е добавен точно като спояваща част, а не да изпъкне самостоятелно, борейки се да надвие предшестващите го съставки. Няма „уд“ в този парфюм, нито дим и пушеци. Сух, няма грам сладост в него. Ще го нося целогодишно. Интересно ми е каво ще направи жегата с него. Може чудесно да се смесва с други аромати и се получават интересни композиции.

Ако харесвате силно цветни, цитрусови, леки и сочни парфюми то този със сигурност не е за вас. Не си ли падате по унисекс аромати, също. Ако обаче ви изпадне възможност и желаете да се откроите с аромат, то непременно пробвайте този великолепен аромат и може би ще се влюбите като мен.

Не мога да спомена абсолютно нищо лошо за него, включително и цената му е приемлива, защото е от най-достъпната линия на иначе скъпите аромати на Bond №9. Аз със сигурност ще пробвам и останалите парфюми от серията I Love New York.

DSC04929

Review 0
7 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата7
Времетраене на аромата7
Послемирис7
Лукс7
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка