IMG_2513

Здравейте приятели,

днес ще ви представя звездата от колекцията Fenty Beauty By Rhianna Killawatt Trophy Wife. Когато тя се появи с този продукт на скулите при лансирането на колекцията, аз като голяма нейна почитателка и страшен любител на златото в грима веднага знаех, че това е първият продукт, който искам и ще поръчам. Това, че Рири е с тъмна кожа, а аз с много светла, въобще не ме притесни и дни по-късно държах мечтаното злато в ръце. Благодаря на моята приятелка Яна за бързината и за това, че е супер готина мацка винаги.

Като отворих с трепет кутийката, честно да ви кажа леко се шокирах. Че е злато е ясно, ама то не е просто злато, а е най-златното злато на света. Ярко и блестящо! Е нищо, нямаше да е първият неизползваем и чисто колекционерски продукт в колекцията ми, нито последният. Аз съм царица в трупането и любуването на колекционерски грим.

IMG_2543

IMG_2601

Killawatt Trophy Wife е в бяла, перлена пластмасова кутия, с огледало и без никакви апликатори за нанасяне. Количеството му е 8 гр. и има срок на годност 9 месеца, което ме изненада, защото ми се струва много малко. Има много фин и лек аромат, който се усеща само при помирисване директно на пудрата. Поставен на лицето не мирише.

Trophy Wife е в здрава, плътна и хубава картонена кутия, типична за всички продукти от колекцията. Дразни ме обаче, че пластмасата е стегната все още и се отваря доста трудно. Ненавиждам продукти, който трябва да дърпам с нокти и като давам много пари за глезотии предпочитам да са с удобства, а не да трябва да ги отварям с ножа. Дано се разработи с времето.

Fenty Beauty by Rhianna Killawatt Trophy Wife е интензивно златен хайлайтър, със силни топло жълти нюанси и метално покритие. Подходящ е за нанасяне, както е посочено и върху опаковката му, на очи, скули и навсякъде, където желаете за заблестите. Да заблестите тук обаче е леко неумесна дума. Слънце е този хайлайтър. Все едно звезда избухва на лицето ви.

Има забележими блестящи частици и подчертава недостатъци по кожата. Изключително траен е и стои без да се свлича, попива или избледнява повече от 10 часа. Изисква нанасяне задължително върху стабилна основа. Блендира се трудно, защото блестящите частици, ако не се полепят върху основата си отиват, където поискат.

Преди да нанеса моят, изгледах хиляди клипчета за поставенето му и се осмелих да го ползвам като сенки първо. Добре се получи, особено като е омекотен от нюд матови нюанси.

IMG_2611

IMG_2597

Пигментираност?! Тук се налага само едно супер леко докосване на пухкава четка за постигане на желания ефект и дори за прекаляване. Малкото тук винаги е повече. Няма начин да се наложи повторно докосване на продукта, какъвто и грим да се прави. Просто няма как!

Работа с пръсти?! За мен това е невъзможно и няма да правя опити. Не виждам начин как златната пудра ще се блендира успешно и както харесвам, с пръсти.

Между другото днес е денят на Вси Светии или Хелоуин и може да пробвам да го сложа и на устните си изцяло.

Продуктът е силно икономичен и консистенцията му не позволява почти никакво разваляне на принта отгоре при използване. Можете да видите в долния ляв ъгъл, че има само леко замазване, защото е пипан последно с пръсти за суотчове.

IMG_2607

IMG_3595

След грима на очите, реших за парти да направя и скулите си златни и по-описания вече начин, леко докосване с рехава четка и супер серизоно блендиране, се харесах за да изляза така навън. Направи супер силно впечателние, хората ме питаха, шегувахме се и вече го водя сериозно по партита. Страшно харесвам този хайлайтър за специални поводи и се осмелих да покажа любовта си. Смятам да го правя и занапред, докато не се влюбя страстно в някоя друга блескулка за скули.

Дали си струва цената и очакването на поръчката? Ако сте като мен козметоман, фен на Риана, на златото, на хайлайтърите и на колекционерските продукти да, но иначе пропуснете тази ексцентрична и забележима от километри пудра. Все пак Хелоуин е един път в годината, партитата за Нова година също.

Харесвате ли Killawatt Trophy Wife Fenty Beauty by Rhiannaхи бихте ли го ползвали? А харесвате ли други продукти от колекцията и какво бихте или вече си взехте?

Очаквайте още ревюта на останалите гримове, които аз купих и смятам още да придобия, защото ми харесват много.

IMG_3601

IMG_3607