IMG_3515

Fakhar Lattafa е хитов парфюм на арабската марка Lattafa, който можете да намерите и пробвате в Scent Of The East The Mall. Той е много интересен, и тепърва ще печели все повече фенове.

Когато собственикът ми го показа не можех да повярвам на откритието, което е направил и продава успешно. Пожелах го веднага и не след дълго беше мой, като мил жест и подарък, за което много благодаря.

Fakhar Lattafa няма много общо с тежкото плътно ориенталско звучене на другите парфюми от марката. Представете си Фанта Грозде и нейната невероятна свежест и ще се докоснете леко до този интересен парфюм. Сладко гроздово плодов, газиран, щипещ небцето и доставяща радост и лекота това е Fakhar.

Ароматът има нотки на лилия, жасмин, бели цветя, орлови нокти, плодови нотки, ванилия и бял мускус. Аз усещам много силно сочно сладко грозде и не мога да сравня или намеря друг аналог сред парфюмите на точно такова. Гроздето е много рядко срещана нотка и лично аз приветствам развитието и използването и все по-често в аромати, защото е хубава, забавна и свежа.

Пирамидата му е съставена от:

Бергамот, Червено грозде, Липа, Лилия
Жасмин, Тубероза, Божур, Орлови нокти, Бели цветове   Ванилия, Амброксан, Бял мускус

IMG_3516

IMG_3523

IMG_3533

Fakhar Lattafa е секси, закачлив, младежки аромат, подходящ за всяко време и сезон. Той е като сапунен мехур във всички цветове на дъгата. Като се напръскаш доставя доза веселие и си плуваш в шлейфа му, мечтаейки за приятни преживявания с любими хора, на екзотични места.

Силен, но не и прекалено, излъчва добре и има трайност около 7-8 часа. Търпи сериозно напръскване и поради лекотата си за възприемане носи много комплименти. Не е много променлив и изненади не се очакват в развитието му. След средата уляга на кожата и губи от излъчването си.

Аз вече споменах не търсете Ориент тук, нито дървесина, уд или смоли. Откривате сладка плодовост, бели цветя, муск и ведрост. Парфюмът обаче не е много сладък, нито отровно натегнат или нектарест. Напротив като се напръска се усеща свеж и женствен.  Плодовете не вкисват, нямат никакво гниене и липсва пачули, която да ги отправя в една друга подземна тема.

Отива на всеки и се харесва много. Хората около мен, на който винаги предоставям всеки нов парфюм за тестове, го възприеха като ваканционен свеж, но не с цитрусова свежест, а с екзотична и не можеха да повярват, че е арабско изпълнение. Ето, че там не всичко е тежко, омайно, тайнствено и горещо.

Парфюмът е дневен и може да се носи дори и в големи студове и горещини, без това да повлияе по никакъв начин на развитието и усещанията, които предоставя.

IMG_3543

IMG_3471

IMG_3476

Опаковката, кутията и флаконът са повече от чудесни и грабват от пръв поглед. Леки са и удобни за ползване, а флаконът освен с хубав външен вид привлича и с добро пръскало.

Fakhar Lattafa е като разговор с приятелки, с които се забавляваш до зори  и времето никога не стига, за да се разкаже всичко интересно и всяка случка. Той е приятен, очарователен и печели фенове, още щом се отвори капачката. Чувала съм и за много страстни влюбвания от първо вдъхване, на които вярвам безусловно.  Печели сърцата на дамите, предполагам и на господата, радващи му се от любимите си.

Ако си търсите нещо вдъхновяващо плодово, мускусно и белоцветно непременно пробайте Fakhar Lattafa. Можете да го намерите и онлайн  Тук на сайта на Scent Of The East.

IMG_E3444

IMG_3416

IMG_E3396

PR* SAMPLE