IMG_6854

Здравейте,

страстен фен съм на парфюмите от колекцията Les Colognes Hermes и всяка пролет ги очаквам със затаен дъх, защото през горещините те са моя основен парфюмен подпис и не мога буквално да дишам без живителните им сокове.

Имам почти всички излизали на пазара и заедно с мъжа ми, ги носим постоянно, около четири месеца в годината. Ценя ги силно и ръката ми постоянно посяга към разноцветните флакони, въпреки наличното голямо разнообразие от летни парфюми в колекцията ми.

Ако мога да кажа, че парфюми са красиви в горещина и се развиват стилно, то това са точно Les Colognes Hermes. Те носят свеж полъх и са студени аромати. Обичат всякакъв климат и са луксозни, дори и в палеща жега над 35 градуса.

Лятно съвършенство с подпис Hermes!

IMG_6971

IMG_6949

IMG_6963

Eau de Citron Noir Hermès е направен от моята любима Christine Nagel и е поредната перла в короната на колекцията.

Влюбих се в него, след дълго очакване и четене, от първо помирисване и нямах търпение да го добавя към колекцията си. Денят, в който го получих беше празник за мен.

Отваря се с прекрасен, много силен облак от лимони. Хладен, кисел и свеж. Не мога да спра да го вдъхвам и искам да пръскам още, и още. Сочен, освежаващ и вдъхновяващ!

По-късно изсъхва и се появява добре усещаща се опушена нотка, която го задълбочава и го отличава от останалите Colognes Hermes. Има чаено развитие и лимоните вече не са основен играч.

IMG_6964

IMG_6977

IMG_6978

Лимон, лайм, черен чай и пушени нотки правят Eau de Citron Noir Hermès елегантен завършек на едно предстоящо горещо и емоционално лято. Моето лято, с нов леден Eau de Citron Noir. Парфюм охлаждащ страстите и даващ време да помислиш малко преди да се пуснеш по пързалката на летните фиести. Усещате ли ледените кубчета по кожата си?

Флаконът е син, прекрасен и допълва чудесно останалите си събратя. Кутията и опаковката са в традиционното за бранда оранжево. Черна, плътно прилепваща капачка.

Парфюмът е унисекс, клонящ към мъжката страна. Силно елегантен, без капка захар, той е подходящ целодневно при всякакви събития, срещи и живот. Има трайност около 4-5 часа и понеже обожавам началото му, тогава аз го подновявам. В топло време носът ми бързо привиква към парфюмите, а обичам да ги чувствам постоянно и не се свеня на подновявам и прекалявам с цитруси.

Много ме вдъхновявава този син аромат, защото на мен винаги ми е топло и ценя всяка глътка въздух и свежест, дошли отнякъде. Пръскам много след душ и не мога да му се нарадвам. Дишам с пълни дробове, за да не пропусна случайно развитието на някоя нотка и произлизащата от това хладнина.

Забелязах, че на различните хора, показва различно развитие и ви съветвам задължително да го пробвате на кожа. Ако сте любители на цитрусите е направо задължителен. Сигурна съм, че няма да ви разочарова и дано даде и на вас това прекрасно усещане за чистота, свежест и хладнина, което показва на мен и ме кара да го обичам страстно.

IMG_6854

IMG_6981

IMG_6959

IMG_6881

Парфюмът ми е предоставен от представители на бранда, но мнението си е лично мое.

 

Review 0
5.1 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата4
Времетраене на аромата5
Послемирис5
Лукс6.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка