dsc04559

Преди време попитах любима дама с изтънчен вкус и познания, да ми предложи някакъв свеж, мъжки аромат, забележим и да ухае на мъж. Не исках плодови води, а нещо отличаващо се от всекидневно излизащите нови „фреш“ аромати. Тя веднага отвърна: „пробвала ли си Carven L`Eau Intense Carven?“. Не бях. Веднага отидохме в магазина и първо пръснах както винаги на блотер, да го усетя. Хареса ми на хартията и директно напръсках ръката си, за да проследя развитие. Любов от първо пръсване се оказа.

dsc04542

dsc04543

Парфюмът започва изключително свежо с лимони и грейпфрути. Сочни и искрящи. Остро, интригуващо начало,  но пък много аромати се отварят така и бях любопитна дали ще задържи вниманието ми или ще се превърне в обикновени, нетрайни цитруси за жегаво време. Такива цитруси аз не обичам и не нося.

Като цяло марката Carven не следва тенденции и прави интересни аромати, на които все повече ставам фен. Имам ако си спомняте, ревю на много красивия, женствен, зелен L’Eau de Toilette Carven.

Горчивият грейпфрут във връхните нотки на Carven L`Eau Intense бързо се смесва със солена вода и експлозивна мента. Обожаема мента! Натуралистична мента, все едно я дъвча между зъбите си и те скърцат от хладнината на зеленото листо. Не е като ментова паста или ментов чай, а свежа, прясна, зелена. В този миг разпознах този парфюм като свой, т.е. като парфюм за обичания ми мъж.

Хладен, остър и същевременно успокояващ е мъжкият, бял Carven. Подходящ за бели ризи, тъмни костюми, ярки вратовръзки, строги срещи и лежерни напитки след работно време. Ако искате цитрусов аромат, който има дълбочина, то този е за вас. 4 пръсвания са достатъчни за да ви забележат.  Сокът има отлична трайност и интензитет на излъчване.

dsc04544

dsc04545

Този парфюм не е унисекс. Типично мъжки е. Ако сте решили да съблазнявате дами или да омайвате бизнес партньори за успешна сделка дерзайте.

Повечето цитрусови аромати използват портокали, но тук те липсват напълно. По време на развитието плавно се присъединяват джинджър, кардамон, кедър и лавандула, която придава още по голяма острота на цитрусите и на аромата изобщо. Красива, масивна бутилка с хубава капачка. Не е сапунест, нито бръснарски този парфюм. Не и мускусен. Бял е, свежо-пикантен е, интересен е.

Позволява носене по всяко време, във всеки сезон. Парфюм за модерни джентълмени, забързани, леко или по – тежко стресирани и работещи по много часове на ден. Мъжете около мен го харесаха. Пробвайте го, ако желаете свежест и непретенциозен, но качествен аромат.

dsc04546

dsc04547

Фотограф Васил Иванов

Review 0
5.3 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата4
Времетраене на аромата7
Послемирис4
Лукс6
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка