IMG_6171

Здравейте,

на 13 Април очакваме пълната гама продукти на Becca в магазините на Sephora и аз реших да ви споделя моето мнение за хайлайтъра Opal.

Shimmering Skin Perfector Pressed в цвят Опал е златисто перлен хайлайтър. Златно шампанско със студено отразяващ блясък.

Изключително силен е! Има перфектна почти кремообразна, мека и лека консистенция, без никакво разпрашване и трябва да се поставя изключително внимателно, за да не се прекали и блясъкът да ви ослепи буквално. Разнася се много леко и не е необходимо почти нищо, освен минимално докосване с малка пухкава заострена четка по скулите. Потъркате ли четката повече в кутията и върху скулите вече сте прекалили. Невероятен продукт за смели почитатели на силно блестящи хайлайтъри и много озарено лице. Качеството е на най-високо ниво.

IMG_6148

IMG_6149

IMG_6169

Becca са прословути със своите хайлайтъри и определено има защо. Блясъкът при Opal е зашеметяващо силен, а същевременно продуктът е изключително икономичен и добре изглеждащ, защото няма разпрашване и повърхността остава гладка дълго, заради лекото докосване на четките.

Кафявата кутия, крие малка, лека пластмасова, матирана пудра в кафяво със сребрист капак, по който остават за съжаление очаквано, пръсти. Добро закопчаване и отваряне без помощни средства като нокти хаха. Може спокойно да се носи в чанта, без риск от отваряне и повреждане. Има огледало, което е удобно при пътуване. Пудрата е чудесна за захващане в ръката, защото е малка. Има 8 гр. продукт.

IMG_6192

IMG_6187

IMG_6166

Изумителното в Becca Opal е както вече споменах, текстурата. Толкова фино пресована, кремообразна и деликатна. Подчертава някак естественото сияние на кожата на лицето и не стои мазно и грубо. Нямам друг такъв хайлайтър с точно такава текстура. Елегантно покритие, което няма частици и стои седефено-перлено. Прави ми огромно удоволствие да я нанасям под веждите и на скулите. Става и за вътрешен ъгъл на окото, както и за подчертаване на купидоновия лък над устните. Блендира се без никакво усилие.

Хайлайтърът издържа при мен над 9 часа и не мърда от мястото си. Не се свлича, но ако прекаля подчертава пори. Първия път когато го използвах нанесох не много, но се наложи корекция, затова „малкото е много“ тук, внимавайте. Търпи наслагване, така че слагайте минимално и добавяйте, ако сте фенове на екстремния блясък. Аз съм и много се радвам, че имам Опал в колекцията си.

Нямам търпение на 13 Април да разгледам и пробвам и останалите продукти от портфолиото на марката, в компанията на Стефи от Eat Love Make Up, която ще ни разведе в дебрите на перфектно озареното лице, предложено от Becca в Sephora.

IMG_6199

IMG_6204

IMG_6213

IMG_6225

Продуктът ми е даден от представителите на марката, но мнението си е лично мое.