IMG_E2306

Ambre D’Orient Secret V Eisenberg 

Течно злато в парфюмерията

Парфюмна корона от Eisenberg 

Убийствен ориенталски парфюм, каращ те да се замислиш как така някои парфюмеристи, са способни да направят чудеса от екстрактите и да те отведат мигновено на непознати места, сред непознати култури и хора. Аромат, който разтърсва ума ти и влиза дълбоко в душата.

Цялата ориенталска колекция на Eisenberg се състои от такива разкошни, разказващи истории парфюми, но този, този е единствен в сърцето ми.

Горещ като ръцете на дъщерите ми, протегнати за прегръдка, златен като слънцето и благоуханен, като най-специални масла.

IMG_2307

IMG_E2262

Когато го сложа се чувствам буквално източна принцеса, с кафтан и скъпоценни камъни. Изящното ключе, обвито около гърлото на флакона, отключва стаи в двореца, пълни с тайни и започва ден изпълнен с приключения.

Амбър, много и с най-високо качество, канела, бензоин, кедър, тонка, тамян, ветивер, роза, пачули, жасмин, розов пипер, муск, ванилия, и бергамот, правят този парфюм много сложен и тежък.

Големи трайност, интензитет и излъчване. Трябва да се внимава с пръсканията, защото е претенциозен и дори официален парфюм. Абсолютно неподходящ е за ежедневни разходки, работни офиси, бизнес и спорт.

Отиват му коприна, камъни, подходящо настроение и ръце сложени в твоята, с нежност и любов. Излъчва горещина и хората буквално се изненадват като усетят полъха му, защото не срещат често и смятат, че не харесват такива ориенталски аромати, като течно злато.

Да носиш Ambre D’Orient Secret V Eisenberg е чест и привилегия и трябва да му се обърне специално внимание. Сам по себе си много сложен, той не търпи абсолютно никакви други миризми от кожа, коса и дезодоранти примерно. Бие се и тежна визия, грим и облекло. Трябва да е сам, да изпъкне, да те понесе, защото това не е парфюм, който ти носиш, а той теб.

IMG_2203

IMG_2210

Пищен, сластен, източно- балсамов, но мек като перо, с никакви  провокации, ръбове, изкачащи по никое време нотки и обрати. Абсолютно чисто дамски, не е възможно мъж да носи гордо такъв аромат. Той е символ на топлата, греещата женственост, в най-прекрасния и вид. Дама осъзнала своята индивидуалност, сила и пристъпваща категорично в горещия му шлейф. Жена, която знае, че е обожавана и това и дава крила.

Не го виждам на млади момичета, но ако познавате темпераментна жена, обичаща Ориента, то става и за подарък без проба. А ако вие сама сте тази жена, не чакайте друг да се досети, а отивайте директно и се облейте в светлина. Уверявам ви, че ще се влюбите.

Ако харесвате амбър и канела, тук те са в една от най-добрите си комбинации, която съм усещала. Канелата има неприятносто свойство да е досадна и да се лепи в носа, карайки го да киха. В Ambre D’Orient Secret V тя е мека и обла и никой не и позволява да си придава важности, защото не е първа цигулка.

Съставки са изключително добре балансирани и няма да усетите роза, жасмин, ванилия самостоятелно. Няма и разберете, че са там. Просто парфюмът е балсамов и това ще усещате постоянно, носейки го. Не го анализирайте, не се опитвайте да го разгадаете, кой иска да си развали удоволствието, предварително да разкрие тайните на ключето?

Опаковката, книжката, флаконът и ключето, ах ключето, те са самото съвършенство за ориенталски парфюм. Жълто и злато, старо злато, благородни метали, красота и изящество. Течността вътре, с нейния кехлибарен цвят, ме кара да не бързам да прибирам бутилчето в кутията /винаги дръжте парфюмите си в кутиите, ако искате да ги имате по-дълго време и да ги съхраните добре/, а да го държа в ръка и да му се любувам по-дълго от обичайното време.

Тук е мястото специално да благодаря, защото този парфюм парфюм ми е подарък от любимата марка Eisenberg и невероятния жест буквално ме разтопи от радост. Аз съм силно емоционална и освен с всичко друго свързвам ароматите с хора.

Ambre D’Orient Secret V Eisenberg е съвършен във всяко едно отношения и дава това, което заявава, без никакви компромиси. Парфюмът е и колекционерски и цената, на която се предлага за мен е много добра. Претенциите му са заслужени, аплодисментите също.

Напишете ми пробвали ли сте го и кой е вашия любимец от Ориенталската серия на Eisenberg.

IMG_E2236

IMG_2181

IMG_2182

*pr sample

Review 0
8.8 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата8
Времетраене на аромата8
Послемирис9
Лукс10
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка