IMG_4290

Здравейте,

в края на 2017 година модната къща ALAÏA лансира своя трети аромат Alaïa Nude Alaia Paris. Той се отличава от предшествениците си със своята лекота и прозрачност. Този парфюм ухае точно „nude“.

Изключително майсторски направена съпоставка между гористи нотки и мек, сякаш безтегловен муск. Кедърът е толкова фин, че не мога да си представя по-нежно представяне на дървесина. Тя по принцип е по-груба, но тук нищо не е такова каквото очаквате. Парфюм сякаш втора кожа. Като кашмирен шал, лек като перо. Като мускусна милувка, която не си съвсем сигурен, дали си получил или усетил някога в сънищата.

Бобова тонка и портокалов цвят се съчетават прекрасно със синтетичната, много използвана в модерните парфюми нотка кашмеран, като придават женственост и характер на въздушния аромат на Alaïa.

IMG_4385

IMG_4367

IMG_4380

Невероятно красива, изписана бутилка в цвят nude със златна капачка, която ме вдъхновява силно. Една от най-любимите ми капачки въобще. Направена за да краси снимки и композиции. Ще я виждате често в моята работа.

Парфюмът ми беше изпратен като подарък за осми март в уникална бежова опаковка с подходяща картичка, панделка с украса и лично посвещение, и всичко беше изпипано до съвършество. Този жест ме трогна дълбоко и поднасям своите благодарности към екипа, сътворил тази елегантна изненада.

Alaïa Nude Alaia Paris е топъл, интимен парфюм изключително подходящ за романтични вечери. След първоначалното изпъкване на нотките в композицията, той се прибира и стои близо до кожата, като лек парфюмен облак, като копринен воал покрил нежното дамско деколте. Мускусна мъгла целуваща косите на нежна дама, облечена в светли сатен и дантела. Полъх достигащ до обонянието на обичния човек и приканващ го да се приближи още съвсем малко. Не директна покана, а само намек за ароматни пътешествия.

IMG_4375

IMG_4339

IMG_4416

Alaïa Paris структурират много добре своите аромати. След първият си парфюм Alaïa Alaia Paris излязъл през 2015 г. вдъхновен от детските спомени на маестро Azzedine Alaïa в Тунис, който е загадъчен, тъмен, кожен и завладяващ, идва Alaïa Eau de Parfum Blanche Alaia Paris, пудрен, будоарен и пухкав с леки гурме нотки на хелиотроп и бадеми. Сега можем да се насладим на най-финия аромат, който е като перфектна светла рокля, описваща тялото по най-ласкав начин.

Тъмен, светъл и nude, три рокли, три визии, три благоуханни излъчвания на кожата, които трябва да пробвате непременно и да изберете най-подходящата за вас. Или може би всичките?! Защо не, те са достойни да украсят всяка тоалетка и впечатлят всеки поканен в най-личното ви простраство. Мускусните покани от Alaïa Paris, никога директни, но символ на вечна елегантност и стил.

Кой парфюм на Alaïa Paris бихте избрали вие?

IMG_4401

IMG_4431

IMG_4407

Парфюмът ми е подарък от представителите за България, но мнението си е лично мое.

Review 0
6.1 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата5
Времетраене на аромата6
Послемирис5
Лукс8.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка