IMG_E0493

Twilly Eau Ginger е третото попълнение в племето Twilly d’Hermès.

Новото Twilly залага на „тройното правило“ за момичетата Hermès: едно за племето, две за дързостта, три за отношението.

Този път, най-младата от семейството изпъква. Като по-големите си сестри, тя съчетава характер със закачливост. Но вярна на себе си, тя преминава границите и дръзва да опита всичко с енергията на joie de vivre.

Twilly Eau Ginger е изблик на светлина, видението на момичетата Hermès, които се смеят звънливо!

Довчера закачливи, после буйни, днес те са радостни, ярки и искрящи. 

Явната им и заразителна радост е уловена в новото творение от Кристин Нажел, която също се съобразява с тройното правило. 

Twilly Eau Ginger преплита три съставки : щедър, страстен божур, сияен захаросан джинджифил, нежен и жив кедър. 

Това бляскаво творение излъчва слънце и радостна енергия.

В кутията, украсена с дизайна Astrologie nouvelle в нови свежи цветове, стои флаконът Twilly Eau Ginger, с нова копринена „спагети“ панделка и с полирана бяла капачка шапка. В този искрящ блясък, лицата са озарени, усмихнати и безгрижни, за да изразят непокорството и свежестта на този нов Twilly d’Hermès, който обръща всичко с главата надолу…

IMG_E0466

IMG_0491

IMG_E0489

Twilly Eau Ginger получих малко преди най-горещите дни в това лято. Когато излезе на пазара, бях на почивка и исках силно да го пробвам, защото мои приятелки ми бяха казали, че е направен точно като за мен. Всички знаят, че съм голям фен на двата предишни парфюма от линията и очаквах новия с трепет. Парадоксът е, че аз не ям и не пия нищо с джинджифил, не просто не го харесвам. В парфюми обаче е предпочитана нотка.

Да!

Twilly Eau Ginger бе моя нова лятна любов! С първото пръсване ме обля светлина, радост и красота! Hermès е Hermès и символ на стил, класа и качество. Там грешка няма, нито разминавания с очакванията ми. Това ме прави щастлива, очакваща и спокойна.

Парфюмът е траен и има много добро излъчване, но за да си доставя пълно удоволствие в градската „мръсна“ горещина, аз се пръсках няколко пъти сутрин, после два пъти наобяд и още три преди тръгване от офиса, за да го усещам само него около мен и да се разхлаждам. Зарежда ме с енергия, живот и радост. Силно приветлив и оптимистичен аромат.

От много години избягвам да нося черни, мрачни и странни аромати. Не че нямам достатъчно такива в колекцията си, но животът стана прекалено труден, за да мириша и трудно. Търся ведрина и щастие в сока и опаковката на аромата, с който ще тръгне деня ми.

Началото на Twilly Eau Ginger е взривящо носа и чувствата, буквално повдига. Искам да го усещам максимално дълго, затова и подновявам, без да има никаква нужда реално. Усещам захаросан джинджифил, остър и газиран. Той гъделичка носа и се разлива по цялото тяло, дарявайки енергия. Уникално чувство, което ми дава и първото Twilly.

За мен двата парфюма имат прилики и харесвате ли единия, ще ви пасне като ръкавица и новия. Забелязах, че хората го усещат различно и описват различни доловени нюанси и нотки вк. на бели цветя, сапун, муск и други.

Нотите в Twilly Eau Ginger са перфектно съчетани и в хармония помежду си. Парфюмът е кремообразен и пикантен. Ако искате да усетите слънчев и силно зареждащ аромат, непременно го пробвайте.

Флаконът, шалът и бяла шапка са всичко, което желая това лято!

Весело и на Вас, приятели!

IMG_0458

IMG_0509

IMG_0433

*Gift