IMG_2109

Addictive Vibration Initio Parfums Prives е много красив флорален дамски аромат.

Купих го рисково насляпо, след като проявих лятото силен интерес към целия бранд Initio, но нямаше къде да пробвам нито един парфюм в момента. Чувах различни мнения, не особено добри и ми стана любопитно. За няколко дни изчетох абсолютно всичко, което намерих в нета за марката и реших, че единственият парфюм, който ще бъде точно за мен на този етап е Addictive Vibration.

Тъй като обаче цените на тези парфюми са много високи, реших да поизчакам все пак да потърся проба сред парфюманите в България и да намаля риска. Не се получи, никой нямаше този парфюм или не желаеше да се раздели със скъпоценен милилитър. Така поръчах онлайн, марката не е представена тук и силно притеснена зачаках. Аз много рядко се притеснявам за парфюми насляпо, защото имам над 25 годишен опит, много силна интуиция, чета много и познавам хиляди парфюми, което намалява донякъде риска.

Поръчката се забави много, а моите притеснения се засилваха, защото знаех, че доста хора оприличават парфюма на иконичния Alien Mugler, който аз харесвам много, но съм носила преди 10 години и ми е омръзнал до болка.

Един ден в голяма жега дойде!

IMG_2067

IMG_E2062

IMG_2030

Разопаковах внимателно, защото нали може да се разделяме преждевременно все пак, супер сложната опаковка и пръснах. Обля ме чистата женственост. Невероятно хубав и дълбок парфюм.

Пирамидата е ябълков цвят, мед, протокалов цвят, ванилова орхидея и мускус. Това са прекрасни сами по себе си съставки, които наистина носят силно дамско и обаятелно присъствие. Медът обаче е трудна нотка и никога не знаеш какво точно да очакваш от него в парфюм. Мускът и портокаловият цвят също, особено съчетани.

В Addictive Vibration Initio обаче всичко е смесено съвършено, за получаване на сексапилен, супер силно излъчващ аромат. Той е умерено сладък, от меда, който няма никакви неприятни отенъци, а е чист и кристален. Ваниловата орихидея е силно влюбена в него и в желанието си да е близо до прекрасната му осанка се извива все по-нагоре и се усеща много силно на всеки етап от развитието.

Парфюмът е гъст като бяла мъгла. Много плътен и траен, много! Три четири пръсвания са напълно достатъчни за шлейф от над 10 метра и завладяване на пространството. Жена е тук, красива жена, интересна и всички я усещаме.

Дали прилича на Извънземното?! На моята кожа пренебрежимо малко. В началните нотки се познава веднага, че са близки аромати, но с развитието всяка прилика изчезва безследно. Но ако харесвате единия, то почти съм сигурна, че ще харесате и другия. Нишовият е в пъти по-хубав, класен и интересен аромат, цената му за съжаление също.

Показах го на много хора и повечето го харесаха, защото хубавите парфюми са си хубави, дори и да не са точно твои. АAddictive Vibration има наистина пристрастяващи вибрации.

Ябълковият цвят се разкрива сериозно в началото и е омаен. Медът подсилва крехките цветове и ги прави вкусни. Портокаловият цвят не е кисел, горчив или летен, тук е в друга роля, сладка и привличаща пчелите. Плодове няма, но парфюмът е креместо сладък и има бяла аура. Не е типично белоцветен, нито елегантен и строг. Напротив това е силно закачлив парфюм с подчертано сексапилно излъчване.

Много подходящ за излизания, барове, заведения, кафенета и ваканции. Носи се лесно през всички сезони и температури и се обожава от мъжете, които винаги правят комплименти.

За мен е топ попадение и много се радвам, че рискувах и го купих. Харесвам го и го нося много често, просто е пристрастяващ. Пробвах и останалите парфюми на маркатата, този е моят със сигурност, повечето от бранда не ми допаднаха за покупка. Бих взела още Rehab той е типичен силен ориенталец а аз обичам такива в определни моменти и сезони. Ако ви интересува някой можете да ми пишете в социалните мрежи или тук и ще ви опиша как миришат.

IMG_1992

IMG_1996

IMG_2077

IMG_2082