IMG_8553

A Drop d’Issey Issey Miyake е най- новият парфюм на марката. Получих го като прекрасна изненада преди дни, в легло от люляци.

Моята приятелка Ралица ми беше говорила за него и красотата му, но аз не бях го пробвала все още и изненадата беше наистина невероятна. Благодаря от сърце! Обожавам люляк и пролет, а този парфюм е събрал в себе си и двете.

Красив флорал с естествена природна миризма на люляк, който е подсилен от невероятно хубаво бадемово мляко, фини зелени и слънчеви нотки, жасмин, роза, муск, амброксан, ванилия и кедър. Много рядко се среща натурален аромат на люляк, а тук е просто чудесно пресъздаден. Имайте предвид, че това се оказва много трудно и хубавите люлякови аромати в света на парфюмерията се броят на пръстите на ръцете. Затова ако харесвате тази пленяваща пролетна нотка, непременно отидете и пробвайте A Drop d’Issey Issey Miyake.

Мек като майчина милувка и носещ свежестта на разцъфнали люляци, парфюмът ме пренася сред природата и ме кара да се чувствам превъзходно.

С хубавото си излъчване, той прави воал около тялото и без да е тежък парфюм го усещам часове наред, точно както искам. Всичките коментари на околните влезли в стаята, са“ тук мирише на люляци невероятно“ и искрено възхищение.

IMG_8410

IMG_8405

IMG_8454

Парфюмът е млечен флорал, не е сапунен и чист. Мускусът го пази да отиде в сладка посока, защото бадемовото мляко се усеща много добре в началните нотки. Зелените флорални нотки са точно като листенцата и клончето на люляка и правят композицията силно автентична. Жасмина и слънчевите нотки му дават жизненост и допълнителна красота

Мек, красив и силно кремообразен A Drop d’Issey Issey Miyake е символ на женствеността през пролетта. Цветове, трептяща от аромати и живот природа и нови мечти и желания.

Ароматът освобождава сетивата от тежките ориенталски аромати, носени през зимата и дава път на лекотата на флоралите, които зареждат с красота.

A Drop d’Issey Issey Miyake е млечно лилав, не е прозрачен, бял, хладен и сапунен. Лесен за носене и харесване, напомнящ аромата на живо цвете и даряващ хубави емоции и чувства. Идеален за носене през пролетта и лятото, позволящ много напръскване през деня и носене за успокоение с едно- две вечер за „лека нощ“.

Много го харесвам, прелест е!

Подходящ е за подаръци и покупки насляпо, ако обичате люляк и бадеми, както и кремообразни флорали.

Желая ви люлякови дни и нощи, приятели!

IMG_8497

IMG_8638

IMG_8601