DSC06737

Лято, ваканции, ярко слънце, море, плажове, настроение 24 часа и много смях. Обожавам лятото и не искам то да си тръгва. Не искам да свършват емоциите около него и ваканционното настроение. Нека вятърът носи морски пръски, пясък и сол във въздуха и те да се лепят по кожата, оставяйки я да очаква нежна ласка от любим човек. Това лято ще затворя и запазя невероятните си морски спомени със Soleil Blanc Tom Ford.

Когато този парфюм излезе миналото лято, аз не му обърнах достатъчно внимание, поради един голям недостататък – много е нетраен на кожата ми. Харесах го, той е типично мой аромат, но реших, че няма да го привествам в колекцията си, поради срамна нетрайност за такъв любим и луксозен бранд.

Зимата си купих олиото за тяло от серията, със златните частици и то се превърна в любим продукт. Толкова ми хареса, че реших да пробвам да напластявам аромата от парфюма върху него и да пробвам как ще се промени трайността. Едва изчаках пролетта и доволна от постигнатия резултат реших, че все пак много ми харесва и ще го купя. Речено-сторено. Прибрах го и зачаках горещо лято, защото този парфюм е създаден за такова. Обича го и е обичан. Страстно! Силно!

DSC06742

DSC06738

Пристрастяващ слънчев аромат, вдъхновен от островите където цари вечно лято. Излъчва безкрайното преследване на слънцето и лукса, на плажовете и щастието, когато си там.

Горещ, секси, притегателен като смугло тяло, полегнало директно на златен ситен пясък, намазано с плажно олио и  привличащо слънчевите милувки. Тропическа съблазън. Никой не владее сексуалността в бутилка по-добре от Мистър Форд. Гении е той, любим!

DSC06741

DSC06712

DSC06713

Силно женствен е Soleil Blanc Tom Ford. Плажно масло покрито с тонове тропически цветя. Много кокос и бергамот. Мека, зелена тубероза с иланг и шам фъстък. База от тонка, амбър и бензоин. Стеле се по кожата като масло и е силно привлекателен за противоположния пол. Мъжът ми го харесва силно и винаги прави комплименти, когато съм с олиото и отгоре с парфюма.

Не е сложен, нито супер променлив аромат и с напластяването при мен трае около 3-4 часа. След това рязко се прибира до кожата и се усеща още малко, но само при много близко разстояние или прегръдка. Като цяло не е супер силен аромат, като другите парфюми от линията Private Blend Tom Ford, а е мек и горещ, без да е натрапчив. Нищо ново, нито пък интересно и различно, и все пак ако обичате като мен кокосови, плажни аромати, то непременно пробвайте този.  Деликатен, сладък, светъл флорален аромат, подходящ за бели дрехи, бели мисли и цветно настроение.

Развива се изключително добре в топъл и влажен климат и колкото повече го мокриш, толкова по-добре стои. А пък морската вода така хубаво го подсилва. Може да се носи и денем и нощем, като не губи очарованието си. Студът обаче му е враг и е добре да се прибере в златната кутийка, за да чака нови приключения в горещо време, с морски бриз.

DSC06715

DSC06718

DSC06721

Перфектна бутилка, златни плочки, кутия, капачка и разпръскване има Soleil Blanc. За мен парфюмите от Private Blend, заедно с Amouage притежават най-луксозните, изпипани бутилки, и опаковки, и му давам пълна 10-ка за лукс.  За трайността обаче смятам, че цената му е силно надвишена. Том Форд е прочут с цинизма в ценообразуването си и тук не виждаме нищо по-различно. Хората около мен пробват, харесват или не толкова парфюма, и казват, че никога не биха дали толкова пари за плажен аромат с ниска трайност.

На мен обаче ми носи спокойствие, мекота, топлина, ухание на загоряло тяло в бял бански, с тропически цветен гердан и уханни коктейли в ръце. Обичам го и го нося много често. Това е ароматът на горещата кожа целувана от слънцето, а аз се разтапям от такива аромати.

Олиото за тяло има същия аромат, но по-лек. Като се разнесе по кожата, тя ухае разкошно и изглежда така особено при тен, защото има множество златни частици, които не са едри и се виждат чудесно при различни ъгли, но никога не са вулгарни или ронещи се. Блестят ненатрапчиво. На приятелка, с която се бяхме намазали на плаж и направи впечатление, че се виждат изключително добре под вода. Не се отмиват лесно и на мен този факт много ми харесва.

Олиото е в разкошно шише и опаковка, както и парфюма, и просто доставя невероятно удоволствие да го използвам. Голяма глезотия. Ще си купя и спрея за тяло, който също е с такъв аромат, но по лек и ще ги използвам заедно, за да им се радвам и да има аромата голяма трайност, защото ми е абсолютен фаворит за това лято.

Харесвате ли продуктите от Soleil Blanc Tom Ford?

DSC06728

DSC06731

DSC06734

Review 0
5 densi
Потребители 0 (1 Гласувай)
Сила на аромата4
Времетраене на аромата3
Послемирис3
Лукс10
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка