IMG_7808

Jo Malone Lavenderland е нова лимитирана линия с лавандула на любимите Jo Malone. Тя се предлага в бутик Delirium.

Колекцията предлага три парфюма по 30 мл.

  • Lavender & Coriander Cologne Jo Malone London
  • Silver Birch & Lavender Cologne Jo Malone London
  • Wisteria & Lavender Cologne Jo Malone London

Ако харесвате лавандула като мен, то задължително вижте тези парфюми. Прелестни са. Много добро изпълнение по темата.

Точно сега е времето, в което цъфти лавандулата и носенето на тези парфюми ме приближава до красотата и изящността на природата. Дава ми спокойствие, елегантност и уместност във всяка ситуация и момент. Финият аромат на лилавото растение действа като ароматерапия, влияе на стреса и на емоционалното равновесие. Успокоява мисълта и отпуска тялото. Един от най-приятните и нежни за мен, а и за много хора аромати.

IMG_7860

IMG_7861

IMG_7900

IMG_7901

Silver Birch & Lavender Cologne Jo Malone London е парфюмът, който аз избрах от тройката, след като ги пробвах обстойно. Бях решила да си го купя, но междувременно го получих като подарък от Jo Malone London и бутик Delirium, за което много им благодаря. За мен е голяма чест да работя с този любим бранд и да съм избрана да го представя. Много се гордея.

Парфюмът е в сладък флакон от 30 мл. в познатата супер елегантна опаковка, която е характерна за бранда. Има студено лилава пастелна капачка и много добро пръскало.

Типичен унисекс с лек уклон към мъжката страна. За мен той е най-подходящ за носене от мъж от трите предложения и се развива различно при двата пола.

Много красива интерпретация на лавандула с бреза и дървесина. Започва силно с лавандула с грейпфрут, който я прави свежа и плавно достига до дървесните нотки, като нито за миг не изпуска хубавата лавандула от композицията. Излъчва добре и е много траен, което знаете не е характерно за някои от ароматите на бранда. Усещам го 7-8 часа хубаво на кожата си. Не е звяр, не е атомна бомба, но никой не очаква от чисто лавандулов парфюм такива неща. С добър интензитет и трайност се отличават и другите два парфюма от линията, като моят е най-силен и дълбок.

Много успокояващ, хубав и пристрастяващ аромат е Silver Birch & Lavender. Мъжът ми го харесва супер много и изпитвам удоволствие, като се приближава да го вдъхва, прави ми комплименти и го отбелязва възторжено винаги когато се напръсквам. Подходящ е за всяко време. Нося го през деня и в малко количество преди лягане за върховно усещане. Цялото ми семейство обожаваме аромата на лавандула и въпреки , че имам доста парфюми с него, този се отличава с много добра композиция, нежност и страхотно развитие. Не е лечебен, нито дразнещо остър, защото лавандулата, особено в комбинация с пачули и подправки, има свойството да киселее и да е силно билкова.

Тук е природна, мека, леко сладка и добре подсигурена от другата звезда в парфюма брезата. Прилики с Авентус Крийд обаче оставете.

Отличителен, неповторим и красив е моят Silver Birch & Lavender. Той е много ценен за мен, не само защото ми е подарък от бранда, а защото е лимитиран и това автоматично го прави колекционерски, каквито са всички лимитки на Jo Malone London.

IMG_7775

 

IMG_7948

Wisteria & Lavender Cologne Jo Malone London е по-цветен и лек, като той е отново унисекс, но към дамската страна. Също красив и интересен парфюм с лавандула, глициния, хелиотроп и много муск. Този аромат е по-пудрен и много силно мускусен. Лавандулата е гладка, креместа и много по-сладка от тази в Silver Birch & Lavender. Няма цитруси, а хелиотропът винаги дава сладка жилка на съпътстващите го нотки. За мен поради муска и тази кремообразна сладост този аромат е по-подходящ за дневен, а вечер за по-голямо успокоение и сладки сънища е Silver Birch & Lavender.

Lavender & Coriander Cologne Jo Malone London е най- свеж и билков. Той се отваря с лавандула, която е подсилена от кориандър и затова по-сурова, пикантна и суха. После идва тонка и ароматът се заслажда и омеква. Също много хубав парфюм и различен от останалите два. Бих желала да притежавам и трите, защото ми носят различно настроение и емоции. Прекрасни парфюми и линия за пореден път от Jo Malone London.

Вие пробвахте ли ги и обичате ли лавандула?

IMG_7973

IMG_E7959

IMG_8029

s2320034-av-05-hero-300

Снимката е от интернет, останалите са мои.

*PR sample