dsc04715

Честита Нова Година! Бъдете здрави, весели и с много късмет!

В първият пост за 2017 г. реших да ви разкажа за един много празничен парфюм Si Le Parfum Giorgio Armani. Това е най-новият аромат от поредицата Si и най-хубавият за мен.

Минаха доста празнични дни, но и още ни очакват през месец Януари. Бляскавите рокли, високите токчета и малките клътчове стоят в очакване на поредното нощно дефиле. Чака отварянето на тежката си капачка и красивото шише на Si, за да облее в топлина, сексапил и изящество своята красива дама.

dsc04716

dsc04717

Луксозен парфюм с по-висока, а именно 25 % концентрация на масла. Дълбок, опияняващ  и напълно женствен!

Бутилката е от много тежко, масивно стъкло с интересна капачка. Красив цвят на течността. Предлага се само в 40 мл. и е лимитиран.

Гъст, амбров нектар обгръщащ като най-луксозен кашмир и даващ безценна топлина в най-студените зимни нощи. За мен това е вечерен и нощен аромат. Парфюм за барове, приглушени светлини, квалитетни напитки и хубава музика.

Кажете „Si“ на любовта!

dsc04719

dsc04720

Аз признавам си не съм от големите фенове на първият вариант, защото ми е прекалено сладък и ме души. Този обаче има кисела жилка от касиса, която съпътства развитието му и не позволява ванилията да се опрости, нито ароматът да завие в посока захарен памук или да стане розово – момичешки.

В един толкова тежък и плътен парфюм киселината и тъмното пачули са голямо предимство за мен. Харесвам сложни и противоречиви аромати, задължително  с предизвикателства и леки завои в развието. Трябва да държи в леко напрежение какво точно ще се усети след 4-5 песни звучащи от DJ пулта.

Надявам се интересният господин навеждащ се да прошепне покана за танц, да хареса и запомни дори, аромата подаващ се под кожената яка покрила голите рамена, а не да получи внезапен пулпит.

Кажете „Si“ на забавленията!

dsc04733

Горещ амбър примесен с тамян прави парфюма толкова обаятелен за мен. Аз обичам страшно тамян. Всякакъв тамян, дори и много тежък и църковен. Този не е силен, нито се усеща много, той просто подправя амбъра и го задълбочава. Като се прибавят и жасмин, и бензоин нещата стават наистина секси.

Ако харесвате леки аромати този не е за вас. Тук всичко е силно и страстно! Сок, трайност, шлейф, интензитет….

Така според мен мирише кожата на дръзките жени, обичащи и отдаващи се на удоволствията без поставени прегради.

Не е уютен този парфюм, предизвикателен е! Не му отиват камини, а високи децибели и още по – високи токове. Отива му злато и разпуснати свободно коси. Цялостен грим и парти визия. И едно зле прикрито нетърпение да напусна по-бързо мрачното такси и да се потопя в страната на светлините.

Кажете „Si“ на сексапила!

dsc04723

„Да“ на щастието, веселието, дивите танци, освобождаването от рамки и стереотипи. „Да“ на любовта и грижата са себе си и другите. „Да“ на забавленията.

Пожелавам „Si“ на себе си и на вас!

dsc04730

Парфюмът ми е предоставен за тест от бранда, но мнението си е лично мое.

Review 0
7.5 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата8
Времетраене на аромата7
Послемирис7
Лукс8
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка