IMG_7021

Giorgio Armani представя Sì EAU DE PARFUM INTENSE. Още по-интензивна и изискана интерпретация на класическия женски аромат, който символизира дамската увереност и енергия. Силна и свободна, жената със Sì се осмелява да каже “да” на най-интензивната част от себе си.

Sì е емблематичният дамски аромат на Giorgio Armani, лансиран през 2013 г. Аромат, който е едновременно шик и чувствен. Обединявайки независимостта на духа, изтънчеността и спокойствието, Sì празнува смелостта на жените, които живеят интензивно и по свои собствени правила.

Sì EAU DE PARFUM INTENSE е аромат, въплътен от носителката на Оскар актрисата Кейт Бланшет. В новата кампания на фотографа Том Мънро тя предава както безвремието, така и модерността.

Sì EAU DE PARFUM INTENSE е шипров, ориенталски и плодов аромат, който вдъхновява жената Giorgio Armani със самочувствието да изследва най-интензивната си страна.

Жюли Масе (представител на френската къща MANЕ), която е създала всеки от ароматите Sì, е създател и на този парфюм.

В аромата като връхни нотки присъства емблематичния за линията нектар от касис. В допълнение в сърцето на аромата е роза, добита в Испарта, регион на Турция, известен като „градът на розите“, която се смесва и с кадифен и ликьорен пелин.

Заедно тези две нотки създават интензивен ефект. За финал, пачули и смола дават обгръщащо усещане в основата на аромата.

Флаконът е облечен в лак, който придава на стъклото прозрачен, дълбок нюанс.

Интензивната, чувствена и изтънчена парфюмна вода Sì кани жените да живеят интензивно.

Ванилията в парфюма, се добива в защитената зона Локи Манамбато в Мадагаскар в сътрудничество с местна неправителствена организация, като част от една от инициативите на Giorgio Armani, допринасяща за програмата за социална отговорност ‘Solidarity Sourcing’ . С цел да осигури етичен добив на ключови съставки и да допринесе за икономическа подкрепа на земеделските общности, това е в съответствие с вниманието на Giorgio Armani към детайлите, предпочитанията към естествените материали и зачитането на природата.

IMG_6966

Sì EAU DE PARFUM INTENSE е омаен, много красив и плътен аромат. Той носи ДНК на останалите парфюми от линията, но е много по- сиропиран, силен и завладяващ. За мен е предпочитан аромат, защото е изключително привлекателен.

Много хубаво се усеща сиропът от касис. Той е и резлив, и сладък. Просто прелестен. Винаги ще свръзвам Sì с най-добрия касис в парфюм. Изключително добре пресъздадена нотка, която е основа на аромата.

Тук касисът още в началото е комбиниран с моята любима нотка Давана, която дава една цитрусова зеленина, която се усеща добре в голяма част от развитието на аромата. В средните нотки тя се смесва фино с розовата прахообразна ванилия и я прави сложна и невероятно интересна.

Тази версия на Sì е просто прекрасна! Доста обогатен и усложенен, той е нов прочит и нова любов за почитателите на линията като мен. Аз нося доста парфюми Sì от години, но сега този ми е абсолютен фаворит. Не мога да му се наситя и да спра да го нося. Получавам много комплименти и когато го показвам, всички го харесват и желаят.

Изтънчен, лесен за носене и харесване, Sì EAU DE PARFUM INTENSE е достатъчно сладък, но без да е лепкав.  Подходящ при всякакви ситуации, разкриващ една непреходна женственост и желание за изява.

Може да се носи във всички сезони и от всякаква възраст. За мен е идеален за подарък, защото хората харесват марката и линията, а този парфюм е най-добрият досега. Модерен, съвременен и съблазнителен. Има чудесно излъчване и трайност над 8 часа.  Богат, силен и трае вечно.

Женствена класика!

Пробвахте ли го вече и как го намирате?

IMG_7005

*Gift