IMG_E9379

Sauvage Parfum Christian Dior е тук за радост на безбройните му почитатели. Той дойде и веднага завладя сърцата на милиони мъже и жени по света, с различността, властта, дълбочината и красотата си.

Парфюм, който вече е легенда, представен от легенда и разказващ такава. Всеки иска да се докосне до парфюма на неустоимия Джони Деп и да вдъхне аромата на кожените му гривни и бижута. Да бъде в неговата компания и в компанията на Диор. Защото Диор са класа и класика.

Sauvage Parfum Christian Dior е различен от предшествениците си Sauvage Christian Dior и Sauvage Eau de Parfum Christian Dior и това е прекрасно. Парфюмът е много по-изпипан, по-топъл, плътен и са отнети всички остри и леко дразнещи съставки.

Моят мъж ги обожава и трите, и ги носи почти всеки ден в офиса. Получава много комплименти, като нищо не може да го раздели от любимите парфюми, дори жена парфюмиста, с огромна бройка и купуваща постоянно нови. Понякога го подканям да сложи друг, но той държи твърдо на сините флакони и аз го разбирам. Не приемам парфюм подпис, защото противоречи на същността ми, но приветствам лоялността към марка и линия.

А Sauvage Christian Dior са пристрастяващи!

IMG_9416

IMG_9417

IMG_9423

Sauvage Parfum идва като ориентал-фужер с бергамот, портокал, елеми, сандалово дърво, олибанум, зърна тонка и ванилия подредени в префектна пирамида.

Парфюмът е сложен и интересен, като търпи развитие. Има интензитет, излъчване и голяма трайност. Много красив син флакон, характерен за линията, който има леки разлики с предишните. Вътре в капачката е скрита пчела, която е любим символ на суеверния Мосю Диор. Знаете, че той е обичал символиката и е слагал своите любимци на неочаквани места.

Sauvage Parfum Christian Dior е горещ и страстен парфюм, който разказва, като се носи. Подходящ за всеки повод и място, той е достатъчно силен и разпознаваем, и ухае топло. Има необходимата острота и киселина от цитрусите в начолото, но после става секси балсамов. В него са скрити почти всичките ми любими съставки и аз обожавам да го вдъхвам.

Ароматът е подписан от невероятния парфюмерист Франсоа Демаши. Подчертава и изразява индивидуалност и елегантно се вписва в деловия стайлинг. За мен е отличният парфюм за работна среда и бизнес срещи. Всесезон и подходящ за всяка възраст.

Препоръчвам го горещо и за подаръци, винаги се приема отлично и носи много радост. И мъже, и жени го харесват и му се възхищават. Тази версия е любимата ми засега, защото е най-топла, интензивна и трайна, като се надявам Диор да продължат да ни изненадват с различни аромати.

IMG_9279

IMG_9289

IMG_9352

Парфюмът беше представен изключително интересно и стилно на парти на язовир Пчелина, където аз не успях да присъствам за съжаление, но споделих емоциите онлайн. Сигурна съм, че който е бил никога няма да забрави, точно това представяне и този великолепен парфюм, защото това бе неповторимо преживяване. Сред китари, огрян хълм с логото на Диор, и ръчно правени капани за сънища и бижута, а накрая със запален огън, дрескодът бохо стил караше гостите да излеждат зашеметяващо. Разкошна нощ!

Благодаря на екип Диор за винаги забавните, оригинални и възпламеняващи събития, на които ме канят. Страшно признателна съм им. Знаете, че свързвам парфюмите много силно със събития по представянето им, запечатвам си чрез тях спомени и те ме топлят винаги, когато ги погледна. Всичките три версии на парфюма са ми подарък от екип Диор и сърдечно им благодаря. Мъжът ми също!

Sauvage Parfum Christian Dior мирише на мъж. Има подчертани всички аспекти на силната непринудена мъжественост. Мекота и власт, нежност и твърд характер, галеща и здрава ръка. Всичко в едно, точно какъвто би трябвало да е всеки обичан мъж. Мъже обичайте и бъдете обичани! Носете винаги парфюм, защото той ви отличава от другите и ви кара да се чувствате добре. Sauvage Parfum е добро начало. Края ще напишете вие и дано той е красив, емоционален и желан.

Вие пробвахте ли вече Sauvage Parfum Dior и хареса ли ви? Напишете ми мнението си в социалните мрежи.

IMG_9337

IMG_9344

IMG_9328

IMG_E9429

IMG_9440

*PR sample