IMG_2100

Честито Рождество Христово!

Бъдете здрави, щастливи, усмихнати и с късмет. Нека има топлина и уют в дома, семействата и душите ви. Да се сбъдват мечтите ви и да имате вдъхновения.

Няколко дни преди светлия празник бях поканена на стилно парти в любимия ми бутик Делириум, където имаше представяне на коледните аромати на Jo Malone London.

Знаете, че силно харесвам елегантността и чистотата на техните парфюми и отидох силно развълнувана от предстоящата среща с лимитираните аромати.

Сред коледно настроение, шампанско, шоколадови бонбони, джаз и много усмивки посегнах към прелестния флакон на Rose & Magnolia Jo Malone London, напръсках се и се влюбих.

Обожавам рози и нямаше начин тази изтънчена красота да не ми направи силно впечатление и да не ме привлече.

Празничен!

Искрящ!

Вълшебен!

IMG_2232

IMG_2461

IMG_2226

 

IMG_2289

Rose & Magnolia Jo Malone London е млада, сочна роза с магнолия придружени от мек амбър, пачули, черен пипер, малко мъх и гераниум. Толкова нежен и женствен, но и доста излъчващ и траен.

Изключително красив и пленяващ парфюм. Розова приказка, зареждаща с енергия, позитивизъм и нежност.

Има красив и елегантен флакон и перфектно пръскало. За опаковките на парфюмите на Jo Malone London няма какво да говорим, а комплиментите от бутик Делириум предизвикват винаги силно възхищение. Този път панделките са в синьо и златно, а цветето украсяващо празничната опаковка – синьо. Детайлите просто докосват.

Прекрасната Ели отново надписваше картички и кутии с калиграфия и аз лично искам много да благодаря на това красиво и талантливо момиче за красотите, които ми прави и подарява. Няколко дни преди партито е имало гравиране на флакони и резултатите, които видях на подаръци бяха чудесни.

Когато съм гост на Jo Malone London в бутик Делириум се изпълвам с красота, изящество и изтънчени миризми и настроението ми се подобрява неимоверно. Докосването до финните аромати ми действа зареждащо и ме кара да мечтая. Думите на прелестната Боряна за марката ме карат да пръскам и да пробвам, за да се докосна до всички интересни истории наведнъж.

IMG_2185

IMG_2186

 

IMG_2171

IMG_2379

IMG_2373

Rose & Magnolia Jo Malone London е свеж парфюм, който ободрява и оставя следа след вас. Много хубаво се носи от дрехи и особено от косата, вечерно време след като тя се е докосвала до кожата, където е бил положен.

Розата е натурална, росна и незахарна. Креместа, омайна и спайси. Няма нищо ориенталско в Rose & Magnolia. Не е тежък, лепкав, сладък или балсамов. Няма уд или опушена дървесина.

Има любов, светлина, радост и розови рози обсипани с малки капчици роса, и нежна магнолия. Амбър и пачули се усещат леко в базата, но са подсилващи и открояващи съставки, а не соло играчи в тази чудесно сътворена пирамида.

Парфюмът оставя усещане за непреходна жественост, изтънчен сексапил и категорично присъствие. Подходящ за всеки сезон и възраст, ако обичате рози трябва непременно да пробвате тази. Абсолютно сигурна съм, че ще ви заплени, защото е много добре направена. Мен ме кара да летя и ми носи усещане за свобода.

Търся целенасочено от много години парфюми с хубави рози и когато попадна на такива, а това не е никак лесно, се влюбвам и съм щастлива. Купувам много и често цветя и предпочитам рози, като стоя в магазините и дълго им се наслаждавам преди да избера. За мен те са символ на празник.

Коледните и новогодишните празници на 2019 година за мен минават под знака на Rose & Magnolia Jo Malone London, като съобразявам понякога изцяло визията си с парфюма. Силно зареждащо и вдъхновяващо.

Специални благодарности на Боряна и екипа на бутик Делириум за поканата, подаръка и прекрасното коледно парти, което бяха организирали. Пожелавам им успех и късмет през новата година.

IMG_2413

IMG_2447

IMG_2434

IMG_2290

IMG_2296

IMG_2489

IMG_2450

*PR sample