IMG_8307

Здравейте,

днес тук ще ухае на рози, много рози, сладки и омайни. Rose Jam Lush е любимата ми серия на марката и е време да и отделя подобаващо внимание.

Обожавам аромат на рози и колекционирам сложни и многолики парфюми с царицата на цветята. С Lush срещата ни беше преди повече от 10 години, когато приятелка ми изпрати от чужбина подарък, един кашон с техни продукти. Тогава за първи път докоснах твърдо масло за тяло и твърд шампоан за коса, които ми станаха постоянни любимци и ги поддържам.

Когато дойде новината, че Lush отваря магазини в България бях много щастлива. За една Коледа си спомням, дойде душ гела за тяло Rose Jam с рози и арганово масло и аз се влюбих. Купих го веднага и се надявах да пуснат и други продукти, защото освен супер привлекателния и силен аромат, действието беше отлично върху кожата ми.  Пробвах всичко, което идваше в магазините на марката и когато получих наскоро като подарък парфюм и бомба за вана много се зарадвах.

IMG_8316

IMG_8324

IMG_8339

 

IMG_8405

Rose Jam Lush съдържа рози, тонка, лимон и гераниум. Изключително силен, излъчващ и траен парфюм. Розата е много сладка, сякаш обсипана цялата с мед и е само за големи нейни почитатели. Медът се усеща много добре, въпреки, че не е посочен в пирамидата и дава сексапилна насока на парфюма.

Душлив и мощен този аромат не е за топло време и изисква внимание при нанасяне. Не повече от две пръсвания и то без да е наслагван върху други продукти от линията. Те всичките имат почти същия аромат и сила в излъчването. Спреят за тяло дори без наличието на алкохол трае векове, а напръскан върху шал или дреха и след пране.

Rose Jam Lush е сладко от рози с лимонов сок. С изсъхването се появява много тонка и зеленина от гераниума. Гурманската роза не е финна, а тежка, плътна като кадифена завеса. Всичките нотки са придружаващи и нито за миг не я отклоняват от сладкия и розов път. Тази роза е истинска, току що откъсната, свежа и с плодов ягодов отенък. Парфюмът не е химичен.  Весел, шумен, секси и изпълващ пространството.

Този аромат е за море, за следобедни партита с коктейли и фрапета, не е за офис, срещи или строга работна среда. Става вечер да го носи вятър навън или с леко пръсване върху спалното бельо да сънувате пищни рози и сбъднати розови мечти.

IMG_8347

IMG_8348

IMG_8360

IMG_8384

Rose Jam Lush ухае на току що направени десерти от далечния Изток, на локум с рози, на розови листенца посипани с много захар и захарен сироп и сервирани с капки лимон.

Топъл, разкошен и силно излъчващ. Това не е аромат за срамежливи хора, не го виждам много и на млади мъже, въпреки, че защо пък не. Мъжете като цяло обичат силно рози.

Тази роза е светла и жизнена, парфюмът няма нищо общо с тъжните маслени тъмни рози от някои супер известни класически парфюми. Линеен, не се променя и не поднася никакви изненади. Трае над 12 часа, като базата му е невероятно мека и топла. Ванилово- розова наистина превъзходна база.

Като се каже джам роза тази линия на Lush изниква винаги пред очите ми. Бомбата за вана е уникална и също е с много наситен аромат. Душ гелът ухае на плодове и комбинация от турскr розов абсолют и масло от здравец. Миризмата му остава по кожата около час – два след къпане и хидратира отлично кожата. Има и лосион за тяло, но той се използва под душа и после се отмива, а аз не обичам такива продукти и затова не го купувам. Без душ гел обаче не оставам никога.

Вие харесвате ли аромата на тази линия на Lush и ползвате ли нещо от нея? Споделете ми моля, в социалните мрежи.

 

IMG_8396

IMG_8426

IMG_8432

IMG_8435

*PR sample