IMG_1795

Здравейте,

днес ще ви разкажа за NUDE 400 палитрата на Eva Garden, която заема важно място в грим ежедневието ми напоследък.

Патилитрата е италианска и съдържа 10 цвята сенки, матови и перлени, за постигане на различни визии. Те нямат имена, а са обозначени с двуцифрени числа. Палитрата съдържа 6 гр. сенки за очи.

Опаковката е сребриста кутия с черни надписи, а палитрата е в черна кутия от пластмаса, по която оставят доста пръсти при ползване. Вътре има налично много голямо и удобно огледало. Също така има и двустранна четка, като единият и край е апликатор, а другият четка с косми за нанасяне на сенки. Аз не използвам почти никога четките към палитрите, защото не ги харесвам, но пробвах с четката ежедневен грим и се получи добре. Все пак предпочитам палитри без никакви аксесоари към тях, освен голямо огледало. Палитра без огледало никога не оценявам високо, защото не ми е достатъчно луксозна.

Тук такъв проблем няма и мога да кажа само добри думи. Лека, компактна, удобна за път и държане в ръка, добре опакована и лесно отваряща се. Последното за мен е много важно, защото не обичам да дърпам силно или пък да се налага да използвам ноктите си като отварачка.

IMG_1884

IMG_1889

IMG_1841

NUDE 400 palette съдържа четири матови, пет перлени и една сатенена сянка. Предпоследната ливава може би я дават матова, но за мен не е, защото има много фини частици в нея. Прекрасна е!

Матовите сенки се разпрашват доста при потупване с четка и са много силно пигментирани. Аз честно се изненадах от пигмента, очаквах доста по слаб и съм очарована. Сенките не са много меки, нито пък сухи. Имат чудесна трайност при мен с база за очи. Пробвах и без, задържаха се около 5 часа и започнаха да избледняват. Имам силно мазен, смъкнат клепач.

Блендират се лесно, като трябва да се внимава, поради по-силното разпрашване на тъмните матови цветове, да не попада прашец по бузите.

Тази нюд палитра ми е напълно достатъчна за направата, както на ежедневен прост грим, така и на силно опушен, вечерен макиаж. Не използвам други сенки, когато извадя палитрата и тъй като съм доволна от резултата, напоследък често посягам точно към нея, за бърз нюд грим.

Все още не съм използвала черното за силно опушен грим и не мога да кажа дали е супер наситено черен цвят, но така или иначе аз винаги блендирам върху клепача черен молив за очи и чак тогава нанасям тъмни/черни сенки за много силен „панда“ грим.

Няма нито един цвят в палитрата, който да не бих носила или да не ми пасва и съм доволна от предложеното качество на сенките, както и от размера им. Силно се радвам, че я притежавам и смятам да я пробвам и върху приятелки, които не харесват моите супер пристрастия към силно цветни гримове и сенки, а желаят винаги изчистени визии.

Nude 400 Eva Garden e елегантна и луксозна палитра, която дава отлични резулатати при грим от всякакъв тип и за мен е чудесен продукт, който си струва да пробвате, ако обичате страстно грима или просто търсите компактна, удобна, силно пигментирана nude палитра.

Козметиката на Eva Garden се предлага в магазини Moria.

IMG_1816

IMG_1858

IMG_1862

IMG_1863

IMG_1864

IMG_1870

IMG_1901

IMG_1907

Продуктът ми е предоставен от представители на бранда за България, но мнението, както винаги е лично мое.