IMG_E7610

Щастието е повече от чувство. То е като аура от светлина, която излъчваме около нас. Дамската парфюмна вода Soleil Cristal е най-озаряващият символ на щастието от линията аромати La vie est belle. Тя е едно слънчево ароматно пристрастяване, което блести ярко със своето флорално сърце.

В основата на аромата е трио от бели цветя: жасмин, портокалов цвят и иланг иланг, комбинирани със слънчев кокосов акорд, който подчертава тяхната кремообразна, кадифена текстура. Този топъл, чувствен и невероятно вълнуващ акорд контрастира с бергамот и мандарина, които внасят непосредствено и искрящо усещане за свежест. Дуетът от ирис и пачули – съставки, емблематични за La Vie est Belle – е съчетан с вкусната и пристрастяваща ванилия, която му придава безпрецедентно сияние.

Във времена на невъзможност за пътувания на далечни дестнации, посещения на плажове и екзотични места, парфюмите могат да пренасят навсякъде, където пожелае човек.

Мечтите ми винаги, когато времето се оправя и наближава лято, са за тропически рай и кокосови изкушения. Те са затворени в прекрасния холограмен флакон на La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome.

IMG_7633

IMG_7532

IMG_7396

Много харесвам La Vie Est Belle и нося почти всички парфюми от линията. С нетърпение чаках новата версия, защото обичам кокос в парфюми и се влюбих още от първата проба. Пожелах го с цялата му плътна бисквитена сладост, поръсена с обилно количество свеж кокос.

Този парфюм не мирише на плажно мляко, това е пресен настърган кокос, с кокосова вода, ириси, иланг, ванилия, жасмин, портокалов цвят и свежи цитруси. Мек, гальовен, кремообразен и прелестен. Сладък и излъчващ.

Когато го сложа ме кара да се усмихвам, да съм щастлива, безгрижна и заредена с положителна енергия. Да се пренасям на райски места и да желая да изглеждам добре и да се грижа за себе си, въпреки почти постояното стоене вкъщи. Съчетава се отлично с кокосови масла за тяло и е перфектен завършек на домашни спа терапии с лека музика, вана, маски и релакс.

La Vie Est Belle Soleil Cristal Lancome е слънчев, топъл аромат, изключително женствен и лъчезарен. Буквално щастие в бутилка. Задължителен е за проби за всички хора, обичащи свеж хубав кокос и екзотични цветя. Трябва да харесвате обаче La Vie Est Belle, въпреки, че този парфюм няма много общо с ЕДП версията. Носи ДНК на линията, но е летен с тропическо влияние. Моят парфюмен Еднорог.

Притежавам доста кокосови аромати, но тази пролет и лято ще нося La Vie Est Belle Soleil Cristal, защото е различен и не мога да го сравня с известните кокосово-екзотични аромати.

Парфюмът трябва да се пробва с хубаво напръскване на кожа, а на на хартиен блотер. Там не показва красотата си и стои по-глухо. Топлината на кожата го кара да цъфти и да се развива прекрасно. Освен това за мен колкото по-топло е времето навън, толкова по-красив ще става аромата. Изчакайте и ще можете да се насладите на екзотични преживявания с този вълнуващ аромат. Дано можем да го заведем и на ваканции.

В Douglas.bg се предлага с проба, така че можете да пробвате първо спокойно и ако не ви допадне, да го върнете и изберете друг.

IMG_7407

IMG_7470

 

IMG_7486

lveb3_1

 

*Gift