IMG_5605

Здравейте,

Kenzo World Intense Kenzo е от най- добрите представители на слива в парфюм. Знаете голямата ми любов към този плод и трескавото търсене на нови и нови аромати, в чиято пирамида се усеща сочността му много добре.

Създаден от гениалния парфюмерист Francis Kurkdjian, заедно с Maïa Lernout, той привлече вниманието ми доста преди да се появи на пазара. Следя отблизо творчеството на маестрото и обожавам сливови аромати. Фен съм на Kenzo World Eau de Toilette Kenzo, за който съм писала тук и бях сигурна, че „синьото око“ ще ми пасне като втора кожа.

Не можех да предвидя обаче силата, интензитета и мощността на този парфюм. Изумителен е! Като гъст нектар от сливи, сладък и сочен от добавени уханни цветя, стичащ се по брадичката.

IMG_5635

IMG_5642

Като голямата тава на баба, положена върху огън, пълна със зрели разполовени сливи, поръсени със захар, които чакат да се превърнат в сладкото, което ще яде семейството цяла зима.

Като леките мехурчета идващи отдолу, от дъното на постепенно стапящите се уханни плодове, под напора на горещината и силните викове на баба: „деца, пазете се да не ви изгори, като кипи“. И още: “ по-добре тичайте да откъснете цветове от жасминовия храст, да украсим бурканчетата и да подарим на съседите от нашето сливово сладко, защото те вече усетиха аромата му чак до съседните ниви“.

А децата луди за игри и окрилени от задачата, бързат с пълни с жасминови цветчета и големи божури ръце, за да не изпуснат ръсенето на ванилията, която кара нослетата им да кихат.

Сливи, ванилия, жасмин и божури. Само 4, а всъщност толкова много.

IMG_5665

IMG_5725

Сладостта на Kenzo World Intense Kenzo е в началото и после отстъпва място на хубави енергични цветя, които се вливат във ваниловата база. Това е тъмен, мощен и много красив парфюм.

За несвикналите е по-добре да пръскат леко, но постепенното пристрастяване, за което гарантирам, ще доведе и до по-големи количества. Ако се притеснявате от сладостта, дайте му шанс да се развие и  ще видите, че самата тя не е тежка и отминава за около час.

Шлейф, трайност, излъчване, имате от всичко по много. Забележки никакви, любов голяма. Обича по-хладно време и е супер подходящ сега, във внезапно завърналата се да ни трови зима. Няма да и се дам, защото си имам сливово благоухание, което ме кара да се разтапям от удоволствие и да не мисля за лед и студ, защото когато на човек му е топло на душата, времето не е в състояние да го трогне по никакъв начин.

А когато скоро слънцето се завърне ще го посрещна отново с Kenzo World Intense и новата ми чанта в цвят „лайм“.

IMG_5684

IMG_5739

IMG_5637

pr* пратка

Review 0
7.4 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата7.5
Времетраене на аромата7.5
Послемирис7.5
Лукс7
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка