IMG_2500

Idôle L’Intense Lancome e новото предложение на иконичната марка. Парфюм за тези, които не се страхуват да имат големи мечти. Новото поколение на жените завоеватели. Силен. Прям. Изпълнен с мощ. За лидерите на утрешния ден, които се стремят да достигнат нови висоти и да открият нови хоризонти. За новите идоли, които проправят път на другите. Моментът е сега, превърни се в idôle.

Парфюмът е повече от прекрасен. Много лесен за носене, женствен, мек, създаден за красотата и топлите цветове на есента. Откакто го имам не съм спирала да го нося и се разкрива по един красив начин.

Нотките му са: цитруси в началото, в сърцето е най-благородната и емблематична съставка на парфюмите, розата. Там откриваме и жасмин, едно от най-чистите и деликатни цветя в парфюмерията. В Idôle L’Intense Lancome, маслото от жасмин абсолю придружава нотките на роза, разкривайки нежна и поглъщаща мекота. Флоралната сърцевина с акация оформя ореола на Idôle L’Intense, парфюм, който разпръсква навсякъде около себе си сияние и чувственост. В базата има пачули, бял муск, кедър, кашмеран, ванилия и канела.

Парфюмът е модерен шипър, като шипровата нотка съчетана с рози и жасмин е убийствена. Носи послание сякаш от отминали време, за да ги свърже с настоящето.

Дързък и елегантен аромат.

IMG_E2580

IMG_2524

IMG_2546

Цветно – мускусен шик парфюм, който има пудрени нотки и на кожата ми е изключително женствен и мек. Когато го сложа ми се носят красиви дрехи и задължително грим. Предизвиква ме да покажа женственноста си, да събуя джинсите и тениските и да се видя с рокля и висок ток.

За мен е дневен парфюм, който е подходящ за всяка ситуация и е задъжителен за есента, ако харесвате шипрова нотка и рози, както и класически чувствени парфюми. По-топъл, по-плътен и зрял от Idôle.

Флаконът отново е най-лекият в света и е още по-красив с наситено кехлибарения си цвят. Страшно ми харесва и ме вдъхновява за снимки и цялостно съчетание на парфюм с аксесоари и облекло.

Просто е прекрасен! Ако не харесвате достатъчно първия парфюм, пробвайте задължително Idôle L’Intense и ще видите какво се наричат красиви рози пресъздадени в парфюм. Жасминът е неидолов, лек и мирише чисто. Не е натрапчиво остър и впиващ се. Ланком са се постарали в избора на супер качествени съставки и масла, които композирани от техните майстори, възвръщат един леко позабравен дух на марката.

Последните години те пуснаха много сладки аромати като La Vie est Belle и неговите фланкъри и за мен имаше нужда от класически женствен аромат с рози и обграждащи ги нотки, които създават съвършена композиция.

Последните месеци съм силно на вълна Lancome, като купих и нося много техни произведения вк. и от Ексклузивната им линия, към която съм просто пристрастена/ очаквайте ревюта на някои от произведенията на изкуството от тази линия тук в блога/. Парфюмите на марката описват отлично настроението ми и ми дават тласъци за себеизразяване и разкриване на една топлина и мекота от характера, които предвид стресиращата 2020 година бях позагубила.

Страхотен интензитет, трайност и излъчване. Мога да усетя Idôle L’Intense 10 часа след поставянето му, като се пръскам доста, защото много го харесвам. Флаконът с лекотата и плоскостта си е супер удобен за носене в чанта, но буквално няма нужда да се поставя там, нито в задния джоб, каквато е идеята му.

Класически парфюм с характер за емоционални хора. Толкова ми пасва, че се замислям да си купя първия от колекционерска гледна точка и с нетърпение очаквам следващите версии. Силно се надявам на Абсолю и тя да е много сладка, но също шипрова.

Вие харесвате ли Idôle и Idôle L’Intense ?

IMG_E2578

IMG_2589

IMG_2609

IMG_2634

*PR SAMPLE