DSC07090

Здравейте,

преди няколко дни имах щастието и честта да бъда поканена на едно от най-интересните и завладяващи партита по случай представянето на нов аромат. За една нощ София се превърна в Рим, за да посрещнем достойно и с големи аплодисменти Goldea The Roman Night BVLGARI.

Покана, дрескод, напътстваща табела на паркинг, римски декори в Ню Бояна Филм и всички се отзовахме буквално в приказка. С пристъпването още разбрах, че съм попаднала на място, на което ще се случват чудеса и това стана наистина веднага.

BVLGARI и екипът им за България, знаят как да те накарат да се потопиш в лукса, в красотата и в невероятните забавления, с лекота. Всички изненади бяха изпипани до съвършенство и аз лично преживявам още тази незабравима нощ.

Декорите в Nu Boyana Film Studios, ах декорите…….! Няма една прашинка, нито нещо излишно.Всички е изпипано до съвършенство.  Бяхме разведени и ни бяха показани наистина впечатляващи неща. Фотоапаратите и телефоните не смогваха да заснемат величествените декори. Площади, улици, сгради и една синя врата, която стана фон за снимките на истински римски принцеси. Очите ми се напълниха с изящество. Имаше невероятно красиви дами и декорите буквално оживяха под повея на фееричните им рокли и прически. Камъните дълго няма да забравят трополенето на токчетата им и веселия смях. Милиони селфита заляха социалните мрежи с вълна от красота. Щастлива беше тази нощ.

DSC07092

DSC07094

DSC07095

DSC07096

DSC07097

DSC07098

Вдъхновението за аромата идва от очарованието на Вечния град под вечерно небе. Goldea The Roman Night Bvlgari ни бе представен по блестящ начин, с много история и картини от Йоанна Иванова трейнер на BVLGARI. Тази прекрасна дама винаги знае как да привлече вниманието на превъзбудената публика и да я изненада с нещо ново. Очарователна!

Атмосферата беше напълно в тон с чувствеността на представяния аромат. Михаела Филева и Графа се погрижиха танците да не спират и за минута, а някои от напитките и вкусните френски макарони бяха в цвета, и с наситен аромат, както и самата Goldea The Roman Night.

В един момент след изкусното представяне на парфюма от красивите дами от екипа на BVLGARI всичко ухаеше на съблазън, на нощни цветя и магичен муск. Самите те кралици на елегантността, приковаваха погледите и камерите с черните заоблени флакони в изящните си ръце.

DSC07076

DSC07077

DSC07165

DSC07166

DSC07104

DSC07102

Alberto Morillas е носът зад Goldea The Roman Night и това дава сериозна заявка за добре изпипан парфюм. Супермоделът Bella Hadid е рекламното му лице. Съставките, които великият мастър – парфюмер е избрал са бергамот, черница, черен пипер, роза, тубероза, нощен жасмин, божур, ветивер, пачули и мускус.

Вдъхновен от нощите на модерната римска богиня, той е мистичен шипрово – флорален аромат.

Отваря се силно плодово с тъмни, сладки, зрели къпини и черници. Много хубаво са подбрани плодовете и нямат кисела жилка, нито парфюмът е сладък. Премереност е думата тук.

Впоследствие идват цветята, а те са силни благоуханни, мамещи и тъмни. Рози, туберози, божури и нощен жасмин. Цветята са леки и много добре блендирани. Нито едно не се откроява силно и не заглушава останалите. В тази си част парфюмът също не е сладък, а лежи на кожата меко и примамливо. Няма крясъци в Римските нощи. Само съблазън, страст, очарование и красота.

Базата е от муск, ветивер, пачули и мъхове. Тя също е спокойна и не живее много дълго, точно както приключва и тъмнината на Вечния град с първите лъчи на слънцето, когато идва времето на първата, златната Goldea Bvlgari и новите приключения.

Този парфюм за мен е вечерен и целогодишен. Има добро излъчване, без да е силен на кожата ми и трайност от около 5-6 часа. Позволява сериозно напръскване и не тежи. Има съвършена, заоблена отвсякъде бутилка, капачка и разпръсква финна мъгла от ароматни капки.

Големите горещини сега подсилват плодовото му начало и отнемат от развитието на аромата и особено от базата. Пудреността на цветята примесени с муск ще се изрязят прекрасно в по-хладно време. Ще го оставя и ще го отворя отново Септември месец, когато лек полъх на ветрец ще го раздвижи в топлата нощ и мъжът ми ще ме засипе с любимите ми парфюмни комплименти.

Goldea The Roman Night Bvlgari винаги ще ми напомня на това прекрасно, изненадващо и завладяващо сетивата парти, на което имах честта да съм гост и за което искам специално да благодаря на Ралица Маринова и екипа и. Благодаря ви за топлината, красотата, сърцата и радостта! Благодаря ви за това, че ме правите щастлива с любимите ми парфюми, представени винаги интересно, различно и в подходяща светлина! Благодаря за вдъхновението!

DSC07133

DSC07134

DSC07135

DSC07106

DSC07126

DSC07121

DSC07174

DSC07170

DSC07176

DSC07180

Парфюмът ми е подарък от представителите на бранда, но мнението си е лично мое.

Review 0
6.3 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата5.5
Времетраене на аромата5.5
Послемирис5.5
Лукс8.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка