IMG_E0844

SPRAY GOOD – FEEL GOOD!

Обществото винаги е казвало на момичетата по света какво и кои трябва да бъдат…което определено не е истинското им „аз“! С намек за свобода в ДНК-то си, , GIRL е Eau de toilette, който казва “не” на това да правите, каквото ви кажат, и ви насърчава да правите най-значимото: да откриете себе си.

Първият 100% FEEL GOOD аромат

Този нов вид Цитрусов-Дървесен-Флорален eau de toilette е афера с участието само на жени. „Композиран“ от майстор-парфюмеристът Ан Флипо, той е истинска ода за свобода и well-being с веган формула, 90% натурални съставки, които успокояват напрежението, благодарение на екстракт от нероли, чиито релаксиращи свойства са доказани. Тази безценна и 100% естествена съставка е добита отговорно и напълно проследима.

Да се чувствате по-добре е хубаво нещоНо да се чувствате отлично е още по-добре!

С първото помирисване тежестта от плещите ви намалява благодарение на естествената експлозия от свежест от успокояващо нероли, което подготвя сцената за пресни пъпки касис и искрящ розов пипер, които придават релеф на аромата! Второто вдишване излъчва ярка светлина. Пищен букет от бели цветя разкрива пълната си женственост: бляскави и безупречни портокалов цвят и жасмин, с кадифена и леко кремообразна орхидея. Накрая, сандалово дърво и кедър чувствено стоплят кожата с намек за ванилия, които ни кара да се чувстваме съвсем завършени.

От първите нотки на Girl You Know It’s True на Milli Vanilli, става ясно, че кампанията на GIRL, режисирана от Лаура Уийвър, ще е единствена по рода си. С цветния си стил, вдъхновен от попа, младият фотограф и режисьор улавя есенцията на радостта да бъдем заедно, да бъдем едновременно много и едно. Това е момичешка история, от момичета и за момичета.

GIRL

ТОВА НЕ Е обикновен кастинг на непознати… Това е истинска история на приятелството между Емма Льо Доайен – приятелка на Лаура Уийвър и модел, избрана за кампанията – и Лавиния Жулиен и Джейд, нейният отбор GIRL.

ТОВА НЕ Е заплетена история … Това е истинският лукс да прекарваш време с хората, които обичаш.

ТОВА НЕ Е сложен декор … Това е най-красивият възможен декор: живата природа, която ни заобикаля тук и там.

ТОВА НЕ Е живот с филтър, защото моделите не са ретуширани… Защото радостта, приятелството и женствеността нямат нужда от корекции или пост-продукция!

GIRL е:

Минималистична формула: веган, 90% естествен произход, продукт на много изключително взискателни спецификации, които се съсредоточават върху отговорно добивани съставки. Във всеки флакон ще откриете: 39.9% естествен произход на парфюмния концентрат, произведен с  97.5% „зелена“ химия, 100% естествен алкохол от цвекло от източници без ГМО, който е 94% биоразградим, и 100% естествена чиста вода.

Оптимизирана формула: без оцветители, стабилизатори и UV филтри, обичайно използвани в традиционните формули, от БутилХидроксиТолуен (BHT) и бензил салицилат. Тази формула, богата на естествени съставки, е създадена така, за да намали алергените. Този подход към формулирането по никакъв начин не нарушава целостта на аромата.

С дизайн „по-малко е по-добре“: само два цвята, лого, мото и символ за подчертан минимализъм. Прозрачното стъкло е знак за прозрачен подход.

С екологичен флакон: под семплия дизайн и непреходни форми се крие постижение на местното производство: с изключение на капачката, която се произвежда в съседна Испания, всичко друго по флакона е 100% произведено във Франция. Гладката капачка, направена частично от рециклирана пластмаса, е приятна на допир и е практично украшение върху флакон от 40% PCR(1) рециклирано стъкло след домакинска употреба, което намалява въглеродния отпечатък на производството с 9% и употребата на вода с 12% (2). Лакирането и мастилото са на водна основа и спестяват между 30% и 50% енергия.

С екологична опаковка: без нищо излишно, опаковката е направена във Франция и носи само най-необходимото. Тя е отговорна, проследима, с FSC сертификат и е в бадемово зелено, с написан манифест върху нея.

Социално отговорен аромат: Rochas Parfums дарява 1% от оборота на линията GIRL на международната организация „1% For The Planet“, която помага на различни асоциации, работещи, за да опазват природата.

GIRL определено не твърди, че е перфектна. Това е аромат, който искрено иска да дари красота, докато прави усилия да прави света по-добър, когато индустриалната експертиза го позволява. Това е отношение, на което му е писано да еволюира, когато иновациите се появят.

GIRL Rochas стои прекрасно и нежно в летните горещини и създава лекота. Има хубав шлейф и се усеща добре при хубаво напръскване. При мен и дъщеря ми е достатъчно траен. На млада тийн кожа стои феноменално и не мога да спра да целувам детето си и да му се радвам. Ако харесвате нероли е подходящ и за покупка насляпо, както и за подаръци на млади момичета, още повече, че засяга тематики, от които доста хора вече силно се вълнуват. Парфюмът е подходящ за всекидневие и горещо време, а предполагам ще се развива добре чак до зимата. Очарователен, модерен, лесен за носене и силно женствен. Едно прекрасно творение на Ан Флипо.

IMG_0865

 

IMG_E0879

IMG_0889

*Gift