IMG_4173

Здравейте,

днес ще ви представя един елегантен мъжки парфюм, подходящ за всеки сезон, място и повод. Аромат за стилни мъже, оставящи вълнуваща диря след себе си.

Вече съм ви казвала, че Aigner правят много добри и класни парфюми, които не са за пропускане за проби и сериозно разучаване. First Class Executive Etienne Aigner продължава тази традиция и мога да кажа само хубави неща за него.

Създаден като по-топъл, по-богат и чувствен наследник на прекрасния First Class Etienne Aigner, излязъл преди две години и покорил безспорно мъжките сърца, той е парфюм за работещия градски човек, с динамично ежедневие и забързан ритъм на живот. Подходящ за строг костюм, но и лежерни дрехи. Плавно разкриващ свежестта си в офис, но и спортна зала.

IMG_4205

IMG_E4206

First Class Executive Etienne Aigner има отлични сила, трайност, интензитет и излъчване. Издържа без проблем, с обичайно напръскване един работен ден. Възприема се изключително добре от околните и позволява да се чувствате уверен във всякакви ситуации и среда. Много мъжествен, но не и сладък или ориенталски тип парфюм. Не е тежък и няма да досади или да чуете неподходящи парфюмни коментари зад гърба си. Уверявам ви, че повечето дами около вас ще одобрят този аромат, защото комбинацията от нотки е много добре подбрана и блендирана.

Връхните нотки са цитрусови. Бергамот, сладък портокал и грейпфрут придават на отварянето неповторимо усещане за лекота и свежест. Не се заблуждавайте обаче защото ветивер, мъх, муск и леко пачули придават тежест  и характер на базата, която ви съпътства доста часове. Това не е лек цитрусов парфюм, а е типичен мъжествен, дървесно – шипров аромат.

Много добре ляга на кожата и излъчва миризма на избръснат, чист, елегантен и стегнат мъж. Аромат привличащ всяка жена и въздействащ силно.

Ако имате брат, син или любим, който не знае какъв точно парфюм иска за пролетта или още по-лошо какво точно харесва, пробвайте заедно First Class Executive Etienne Aigner. Седем от десет мъже ще кажат „да“ на този парфюм, а това е една добра бройка. Подходящ е за подарък, за абитуриенти, като и по-зрели мъже и позволява да се купи дори „насляпо“, практика която аз не харесвам, но понякога се налага.

Тежка, красива бутилка в сиво-бяло омбре, добро затваряне и кутия, всичко в този парфюм е немска елегантност и много добро качество. Първокласен аромат за харизматични хора.

IMG_4116

IMG_4065

Парфюмът ми е предоставен от представители на бранда, но мнението си е лично мое.

Review 0
5.8 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата6
Времетраене на аромата5.5
Послемирис5.5
Лукс6
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка