IMG_1382

Здравейте,

тъй като буквално до няколко дни очакваме представянето на новите, супер желани продукти от Dior Backstage, аз реших да ви покажа моите любими DIOR ADDICT LIP GLOW. Притежавам двата Holo нюанса, като лилавия 009 Holo Purple го купих веднага след идването му тук, а 010 Holo Pink ми е подарък от бранда.

Аз съм луд фен на Dior от много години и купувам, събирам и колекционирам страстно продуктите им. Ако искате да видите някоя от лимитираните им сезонни палитри, а и не само, може да ми пишите, вероятността да ви я покажа е доста голяма. Обожавам петиците палитри и четки им, като последните ги ползвам абсолютно ежедневно, заедно с четките на Мас. Червилата Диор също ме изкушават винаги. Страстта към „синята“ опаковка е толкова силна, че някой цвят от сенките им почти винаги присъства в грима ми.

Гордост в колекцията ми са старите Диор четки със сребърни дръжки, от които никога не е паднал нито един косъм /ако ги срещнете някъде на разпродажби не ги пропускайте за нищо на света/ и чантичките клътчове от Коледни колекции, които са произведения на изкуството и едни от най-изящно изработените грим продукти, които някога съм виждала. Следете ме в Инстаграм ще ви ги покажа в стори, за да се насладите и вие на това съвършенство.

Харесвам повечето продукти от Dior Backstage и ги ползвам с удоволствие. Maximizer 3D за мигли според мен, няма аналог на пазара. С нетърпение чакам новите продукти и ще ви разкажа подробно за тях.

IMG_1433

IMG_1435

DIOR ADDICT LIP GLOW HOLO са балсами за устни с познатата розова опаковка на Dior. Те са омекотяващи и хидратиращи устните и подчертават чудесно естествения им цвят, като същевременно ги окъпват в сияние, посредством много холо частици. Великолепни са! Цветовете им също.

Количеството в гилзата е 3.5 гр.и балсамите имат лек ментов аромат при отваряне. Новите нюанси и формули разширяват така популярния Lip Glow, който от излизането си през 2009 г. е с култов статут в марката. Концепцията е за свежи, естествени устни, подчертани в цвят реагиращ на собственото Ph на кожата и като такъв, стоящ различно на всеки. Лесно прилагане дори без огледало, меки и поддържани устни. Балсамите са отлична база и под червила. А Холо версиите са подходящи върху червила, защото частиците им са уникално красиви. Те не стават за база.

Аз съм „блясък“ момиче и избрах холограмната формула още преди да ги видя наживо. Частиците са много фини и не се усещят пясъчно и дразнещо драскащо на устните. Имах притеснения дали цветът на Holo Purple ще е видим, защото много харесвам лилаво. Да, видим е. При напластяване освен разноцветните частици, има и хубаво, свежо оцветени, в светло лилаво устни. Поради цвета тук, частиците стоят по-семпло и не се открояват толкова, колкото при Holo Pink. При него нещата са наистина блестящи, за сметка на цвят.

IMG_1390

IMG_1439

IMG_1408

Всичките формули съдържат масло от манго и се плъзгат леко по устните. Цветовете не са ярки, въпреки че могат да ви се сторят такива в гилзите и стоят отлично. Балсамите са подходящи за естествена визия през топлите сезони и не е необходимо да се притеснявате дали непоносимата жега на плажа примерно, ще разтече червилото ви. За спорт, фитнес и лежерни разходки също са много подходящи.

Ако имате напукани и проблемни устни, те няма да ги излекуват, но със сигурност ще подобрят състоянието им като ги хидратират и не им позволяват да губят естествената си влага. Нанасят се наистина лесно и супер бързо, и не е необходимо да спазвате линии, да очертавате, да се притеснявате, да се оглеждате и да ги гледате зъбите. Всички знаем, че тези суетни досаждат страшно много, защото се повтарят много пъти на ден. Бързаш ли или любимият тропа с крак пред вратата положението става неудържимо.

Матовата версия е предпочитана от повечето ми приятелки, защото прави устните като росни майски рози в ранна утрин и ефекта се задържа много време. Аз нямам мата, но ми харесва.

Частиците от холограмните формули не се отпечатват или разлитат по лицето, но нямат трайността на матовата формула. Трябва си подновяване през няколко часа, особено ако консумирате напитки и храни и желаете частиците да се виждат силно, както аз например.

Съчетават се с почти всякакъв грим на очите и за мен придават една свежа и младежка визия. За мен тя е силно желана и харесвам страшно балсамите. Изпипани са до последния детайл и ми носи удоволствие да ги ползвам.

Разрешавам и на голямата ми дъщеря да си слага понякога, защото тя на 11 започва да открива света на грима, колкото и да ми се иска. Доскоро не се интересуваше въобще и аз бях много щастлива, защото един луд в семейството стига. You tube културата не прощава обаче и Holo Purple намалява двойно по-бързо от обичайното.

Суотчовете са без светкавица, на дневна светлина до прозорец, без напластяване на нейната ръка. Тя е мой верен помощник и специално и благодаря.

Харесвате ли DIOR ADDICT LIP GLOW и кой е вашият цвят?

IMG_1399

IMG_1447

IMG_E1467

IMG_1478

IMG_1482

IMG_1485