IMG_4082

Здравейте,

Coco Mademoiselle Chanel e най-емблематичният от съвременните модерни аромати. Има страшно много верни фенове и няма човек, който да не го е чувал и усещал някъде. Истински парфюм легенда.

В продължение на много години той не е имал продължения и беше страхотна изненада оповестяването на идващия през пролетта Coco Mademoiselle Intense Chanel.  Един от най-успешните парфюми на всички времена ще има нова по-силна версия. Ще се хареса ли тя, ще повтори ли успеха?

Coco Mademoiselle Intense Chanel е много близък до оригинала и наистина е Интенз версията му. Ако харесвате ЕДП вероятността да се влюбите и в новия е почти 100%.  По-мощен, по-плътен и по-траен. Колко по-траен да е, че той ЕДП си е доволно траен?! По-траен е, много по-траен. Усещам го над 14 часа много хубаво. Прекрасна версия.

Чета и чувам от много хора, че това е за тях пълнокръвния Coco Mademoiselle Chanel. Завършен, объл и абсолютно нищо не му липсва. Като онзи, но по-хубав. Мечтаният, съвършеният! Голямата любов!

Аз съм от супер големите почитатели на ЕДП и никога не оставам без него. Харесвам новия много, но за мен и ЕДП е съвършен, и не намирам повод да остана само с Интенз версията за в бъдеще. Ще ползвам с огромно удоволствие и двата парфюма, защото са прекрасни и ме описват по един много искрящ начин.

IMG_4071

IMG_4077

Coco Mademoiselle Intense Chanel идва в същата кутия, познатата ни прекрасна изчистена бутилка на Chanel и малко по-тъмен сок вътре. Кутията на Intense е малко по-голяма, заради новото опаковане вътре.

По-силно и ярко пачули, повече амбър и по-малка плодовост, той е силен, секси, жив и искрящ. Пенливо вино за страстни нощи, любовни обещания и ярък живот. Ключовите акспекти сочен цитрус, тъмно пачули и мек амбър са тук, но подсилени и променени.

Сочните цитруси в Интенз са малко по-сладки, по-ярки, но отварянето на парфюма е много близко до ЕДП. Вдъхващ и се понасяш на крилете на щастието. Аз лично обожавам усещането  при напръскването обилно с Coco Mademoiselle, когато цялата къща мирише и мъжът ми се върти около мен влюбен до уши в прекрасно излъчващия се аромат. Толкова го харесва, че ме изненада на празник, с Интенз версията няколко дни след излизането му на пазара.

Създателят Olivier Polge се е заиграл много с потъмняване и усилване на прословутото пачули, изграждащо гръбнака на Coco Mademoiselle и му се е получило супер успешно. По-обла, по-силна, по-мощна и вечерна версия на един и без това съвършен парфюм. Комбинацията от тонка и мадагаскарска ванилия в базата уплътнява цялостното секси излъчване. Много топла и привлекателна база има Coco Mademoiselle Intense Chanel.

Търпи силно развитие и носи ДНК на първообраза, но като цяло  усещането е по- избухващо, по-наситено. Двата парфюма си приличат много. Ако не харесвате Coco Mademoiselle и този не е за вас. Но ако като мен сте обсебени фенове, притежанието е абсолютно задължително. Забележете не пробата, а директно притежанието!

Искрено се надявам този парфюм да има много голям успех и да се задържи трайно на пазара, защото е прекрасен и за мен е щастие. Мирише на жена, на красива жена с хубави форми и весел смях. На жена с блестящи очи и голям чар.

Coco Mademoiselle Intense Chanel е модерен шипър с ориенталски акорди. Високо качество на използваните съставки и отлични интензитет, излъчване, трайност и външен вид.

Една парфюмна икона се сдобива с достоен наследник, който дава право на избор или направо задължението за притежание. Доста еднакви, но и с хубаво усещащи се разлики в плътността на съставките. Обожавам и двата и се радвам, че заемат достойно място в колекцията ми.

Вие харесвате ли Coco Mademoiselle Chanel и новияCoco Mademoiselle Intense Chanel?

IMG_4078

Version 3

Version 2

IMG_4616

IMG_4655

Review 0
8.1 densi
Потребители 9.5 (2 гласове)
Сила на аромата7.5
Времетраене на аромата8
Послемирис8
Лукс9
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка