IMG_4312

Здравейте,

днес искам да ви представя едни от най-любимите си парфюми. Те ми пасват като втора кожа и ме описват напълно. Мои фаворити, доказани през годините. Шанел момиче съм, харесвам и притежавам доста от парфюмите на марката, правят ме истински щастлива с елегантността, която им е заложена.

Различни версии на може би най-известният парфюм Chanel No 5, продаващ се всяка секунда по света, Chanel №°5 Eau Premiere, L’Eau & Chanel и N°5 Elixir Sensuel носят същото ДНК, но имат различно послание.

Силно сапунено- пудрени те подчертават сдържаната естествена красота и харизмата на женското присъствие. Плодовият жасмин, разкошната роза и кремообразният мускус са богати, качествени и силно разпознаваеми.

IMG_4320

IMG_4303

Chanel N°5 Eau Premiere е модерната, по-нежна и олекотена версия на N°5 и е идеалният парфюм за работна среда. Никога не оставя незабелязан, защото е строг, сложен и същевременно умерен, излъчвайки обаятелен, мек шлейф. Женствен, красив и спокоен. Като кристален планински въздух, с повей на цветя и много лека ванилия. Обожавам го!

Тези аромати не могат да се опишат, трябва да се носят, да те обгърнат, докоснат, да се затоплят и да покажат красотата си. Те са шедьоври, за тях не се пише, а се чувстват. Във всяко време, час, място и събитие показват различни посоки, миришат различно, нотките играят като клавиши на пиано водени от изкусна музикална ръка. Всичко им влияе и са изненадващи, но никога провокативни или зли.

Когато се напръскам с Chanel N°5 Eau Premiere усещам точно как мирише елегантността, умереността в излъчването и изразяването, както и вниманието към детайла. Шанел са успели да пресъздадат своите рокли и иконични костюми с един парфюм и това за мен е уникално. Поклон!

Да се говори за интензитет, трайност и пирамида тук е обидно, говорим за уникалност и харизма. Чела съм сравнения, смесвания и тълкуване, прочетете и вие, ако искате да се изгубите в приказки. Вземете флакона в ръка, напръскайте смело, Шанел №5 не се пести и усетете сапунените алдехиди, лимоните, леката ванилия със сандалово дърво, жасмин, нероли, иланг, роза и ириси.  Магическа формула от Шанел, разтапяща се върху кожата и галеща я като копринена риза.

IMG_4437

IMG_4438

Chanel N°5 Elixir Sensuel е парфюмно съкровище, с гел консистенция, което се нанася на пулсните точки и затоплен от кожата излъчва нежно аромата на Chanel N°5. Интимен, нежен, нощен и красив. Прегръдките никога не са същите без него.

Chanel N°5 L’Eau е кристален, по-свеж, летен и звънлив. Шампанското на N°5. Мехурчетата на женствеността. Най-свежите цитруси и най-меките алдехиди. Любов от първо усещане и завинаги. Пристрастяващ с чистота и качеството си. Запазил класиката, но божествено осъвременен.

Ако не харесвате класическият Chanel N°5 ЕДП или ЕДТ, помиришете другите парфюми от семейството и може би ще откриете нова парфюмна любов.

IMG_4443

IMG_4368

IMG_4402

IMG_4385

Review 0
8.3 densi
Потребители 2 (1 Гласувай)
Сила на аромата6
Времетраене на аромата7
Послемирис10
Лукс10
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка