IMG_0014

Здравейте,

лято е, топло е, прекрасно е. Започват ваканциите, дългите уикенди, големите мечти и постоянното плуване. Загорели тела в оскъдни дрехи се разхождат по плажовете, с екзотични коктейли в ръце. Всичко е по-свежо, по-леко и по-приятно. Времето тече по-бързо и е добре да го поспрем като запечатаме спомените с парфюм.

Всяко лято аз си наричам нов парфюм, който да е с мен в летните приключения и да ми напомня за тях, след изтичащото като пясък през пръсти, ваканционнно време.

Тази година Aqua Kenzo pour Femme Kenzo е моят фаворит и  мисля, че ще преживеем заедно много горещи и водни приключения. Вече започнахме всъщност.

Клип

IMG_9854

IMG_9855

IMG_9856

Клип

Aqua Kenzo pour Femme Kenzo дойде при мен изненадващо и въпреки, че аз съм супер предпазлива към парфюми с Aqua в името и особено замисъла, този ме грабна от първо помирисване и веднага разбрах, че ще ми е топ парфюм за лятото.

Парфюмът не е акватик и единственото водно нещо в него е прекрасният лазурено син цвят, като на спокойно чисто море. За мен флаконът е символ на водни пръски, морски приключения и морски спортове. Доста необичаен в ръката, той е лек, удобен и леко вълнообразен. Яхни вълната и бъди свеж!

Категоризиран като Floral Fruity, първото пръсване ви окъпва в плодова съблазън. Малини и ягоди докосват кожата с нежен дъх и подготвят за разкрието на магнолия, жасмин, роза, цитруси, зелени нотки и свежа зелена ябълка. Базата е от ветивер, пачули, сандалово дърво, ванилия и кашмеран.

IMG_9857

IMG_9881

IMG_9914

Много свеж и доста траен, Aqua Kenzo pour Femme Kenzo е парфюм, който просто изисква солени морски пръски и хубаво настроение, ако не сега, то поне скоро. Мечтайте!

Екзотичен поради плодовата си сладост, той ме кара да искам да съм боса, да пия коктейли, да танцувам в гореща нощ под звезди, в заведението на плажа, да обгърна зачервената си от плаж кожа в топлата му прегръдка, и да облегна глава на рамото на любимия ми съпруг, очаквайки комплиментите му. Много обичам мъжа ми да харесва парфюма, с който съм се напръскала. Искрената реакция винаги ме прави супер щастлива. Пръскам само и единствено, заради себе си и него. Мнението на другите за парфюма ми и по принцип, не ме вълнува много, но одобрението и комплимента повдигат настроението. Аз също правя, ако преценя, че е уместно да коментирам нечий парфюм и винаги се приема много добре. Правете и вие, ако някой парфюм ви се стори забележителен и е подходящо.

Aqua Kenzo pour Femme Kenzo е лесен за носене, харесване и подаръци парфюм. Има и мъжки вариант Aqua Kenzo pour Homme Kenzo и той също е много добър. Не е чист воден аромат, а има доста бобова тонка и билкови нотки. Много е интересен и двата парфюма, от летните предложения на Кензо, много си отиват. Същата вълниста бутилка, но в тъмно син цвят.

Синьо лято! Весело лято, горещи емоции, много партита, шоколадов тен и здравословна храна със свежи плодове. Ягоди, малини и къпини, много бели цветя и много вода. Екстремни водни спортове и почивки на шезлонг. Безгрижие и пълно отделяне от градската лудница. Отдих и презареждане. Вълни, прибой, златен ситен пясък и влюбени погледи. Горещи прегръдки и силни носени от вятъра надалеч парфюми.

Aqua Kenzo и морска, солена вода. Пожелавам си на мен и на вас!

IMG_9963

IMG_9918

IMG_E0031

IMG_0017

Парфюмът ми е даден от вносителя, но мнението си е лично мое.

Review 0
5.5 densi
Потребители 0 (0 гласове)
Сила на аромата5.5
Времетраене на аромата5.5
Послемирис5.5
Лукс5.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка