IMG_7917

Здравейте,

днес ще ви представя най-новия аромат Vanilla & Leather от чудесната Collection S.T. Dupont. Пищна, ориенталска колекция, пренасяща ни сякаш в „Приказки от хиляда и една нощ“ и разпръскваща омая.

Всичките парфюми са плътни, тежки и със страхотен шлейф, но моята голяма любов се оказа още от първите проби точно Vanilla & Leather.

Обожавам и двете съставки, поотделно и заедно в парфюми, и ги издирвам целенасочено. Доста преситена съм и трудно се захласвам по нещо ново в този жанр, но парфюмът на S.T. Dupont е възхитителен от-до.

Златен, тежък, страстен и властен.

IMG_7856

IMG_7793

IMG_7905

Типичен унисекс клонящ повече към мъжката страна. Това не е ванилово- гурме аромат и ако търсите сладки ванилии, не е за вас. Кожата е прекрасна, много тежка със силен характер и не дава на ванилията да проявява сладки качества или да досажда сладкишно.

Взривно начало с розов пипер, тютюн, жасмин и кожа. Ако не изчакате този великолепен парфюм да се стопли, да се разкрие на кожата, той ще ви изплаши и ще го оставите обратно на рафта, без да осъзнаете и да се насладите на величието му. Хартиените ленти /блотери/ не са му приятели, освен за придобиване само на някакви първи впечатления. Дайте му шанс да заблести на кожата ви, да се развие и да покаже красотата си. Носете го с хубаво напръскване няколко пъти и съм сигурна, че ако харесвате този стил и съставки, ще останете очаровани.

Излъчва сериозно и има трайност цяла нощ, където му е мястото да бъде носен и обичан. Барове, дискотеки, прекрасни тъмни и опушени места, раздвижват пластовете му и карат леко мръсната, кожена ванилия да се превръща в секси звяр и да помита всичко наоколо. Ако се напръскате 5-6 пъти с този парфюм, всички ще ви усещат и ще знаят, че сте там и ги наблюдавате.

Ако си падате по шлейф, сила и трайност и същевременно искате да сте сигурни, че няма да рискувате много със странни аромати и хората около вас ще приемат добре уханието ви, то VANILLA & LEATHER S.T. DUPONT е ваша сбъдната мечта.

IMG_7892

IMG_7927

IMG_7845

За мен красотата на този парфюм е в кожата. Тя е изключително добре съчетана с тютюн, жасмин и ванилия, и е с плодов нюанс. Жасминът пък подчертава ванилията и и дава пудрено – цветен акорд, без да е анималистичен и отличителен сам по себе си. Няма сладост в нито един момент от развитието, но не и горчив, нито чисто кожен. Знаете как някои кожени аромати стоят грубо и имат дори кисела жилка, като от току що обработена с препарати кожа.

Лесно се прекалява и трябва да се внимава с количеството, защото е наистина много силен, а същевременно много хубав и като пръсна веднъж на кожата и го вдъхна с пълна сила, се изкушавам да пръскам още.

За жена ми идва твърде пищен преди 17 часа на работно място, но мъжете ги виждам отлично с три пръсвания и костюм, в офис. Тежкарски е парфюма и стои стилно и луксозно, защото ванилията не е сладка и сладкарска. Гарантирам ви комплименти  с този аромат и привличане на внимание. Всички около мен го харесаха, а някои и пожелаха.

Аз го нося сега вечерно вечерно време, въпреки по-високите температури, но и в студ ще бъде прекрасен. Топлината на пролетните вечери омекотява кожата, а студа ще я подсили неимоверно и съм сигурна, че усещанията ми за парфюма ще бъдат различни, защото температурите и климата влияят страшно на развитието на парфюмите и изразяването на отделните им нотки, самостоятелно и в комбинации.

Тежка, златна бутилка, в златна опаковка, със златна капачка с иконичното „D“. Мистерии от Ориента, но съобразени със западния вкус и стил. Това течение в парфюмерията, супер модерно от няколко години, лично на мен силно ми допада и се надявам на още новоизлезли перфектни образци. Обожавам ориенталски аромати, уд, рози, смоли и дървесина, но типичните арабски ми идва твърде тежки, мазни дори и не мога да ги нося, а маслата им дори и да пробвам. Западно ориентираните обаче са точно по мой вкус и много харесвам да ухая така. Хората също ме одобряват и макар, че аз не се интересувам много от мнението им, защото нося парфюм единствено за собственои това на мъжа ми удоволствие, ми е приятно.

Vanilla & Leather S.T. Dupont е парфюм с божествена миризма и ви съветвам да му обърнете специално внимание, ако сте почитатели на съставките. Аз пък съм се насочила към сериозно разучаване на Royal Amber, защото е тъмен, горист, смолист, труден и предизвикателен, а аз такива страшно ги обичам.

IMG_7839

IMG_7823

IMG_7827

IMG_7917

Парфюмът ми е даден от представители на бранда, но мнението си е лично мое.

Review 0
7.6 densi
Потребители 5 (2 гласове)
Сила на аромата7
Времетраене на аромата8
Послемирис8
Лукс7.5
Какво казват хората Оставете вашата оценка
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Оставете вашата оценка